reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may jesli jutro bedzie to samo to w poniedzialek do lekarza idziemy. Nie kaszle, nie ma kataru tylko ze ta temperatura i marudna dzis strasznie byla.

reklama
magda teraz wynajmujemy flat 2 sypialnie +salon z aneksem kuchennym. może wam sie uda, jesli dziecko ma mniej niż rok to jest łatwiej, tak mi powiedziała pani z cansilu

moje dziecko już śpi nareszczie :)

23may tez mi sie tak wydaje, chociaz i tak wole isc do lekarza jak jutro tez taka bedzie :D :))
Happy duzy dom chcecie miec?? A jak dostaniecie ten dom z cansilu to placicie jakis wynajem czy cos za niego??

paulina12-tak płacimy wynajem , tylko ze nikt nas z tamtąt nie wywali ot tak, jesynie jak sąsiedzi będą sie skarżyc i możemy pózniej taki dom wykupić za małe pieniądze np. po 10 latach za 40 tyś. mie duży 2 sypialnie salon i ogród, może być też z jadalnią ale nie musi, najważniejsze zeby ogród był :)

Happy oo to fajnie.. mi by odpowiadalo sypialnia+salon.. nie jestem wybredna:D byle sami sobie.. noo i ogrodem tez bym nie pogardziła;) chociaz jakby nam jakas mała czesc by dolozyli bo przy T zarobkach to kurde nie wiem czy w ogole nam sie cos nalezy..;/

Paulina12-ją nie narzekam, ale ją mieszkam w małym mieście...w dużych jest gorzej
Magda- jak mój sebastian zarabiał 220 f./tyg. Ją miałam 135f/tyg. Macierzyńskiego to jeszcze mi płacili 96 f/tyg. I 80 jest rodzinnego/miesiąc

Renata hehe to ci sie mlody uparł;D
Milena mam nadzieje ze juz wszystko dobrze u ciebie??;)
U mnie jak najbardziej w porządeczku ;-) dziękuje

Milena ok, to nie naciskam :) Ucaluj polroczna Natalcie od Cioci ktorej nie zna :-D

Nikola o 20 miala 38,1C dalam jej czopek z paracetamolem, dopiero teraz usypia..
Teraz już spi ale ucałuję ją jutro od wszystkich forumowych Cioci :)
Mojej siostry syn miał wysoka goraczke kilka dni i ma powarzniejsza chorobe nistety , na co szpital ''ze jest zdrowy'' i wypisali dzieckoz 41stopni ;// Ale czopki i jak nie zejdzie to lekarz, może faktycznie zeby nie ma co sie stresować. zobacz jej dziąsełka ;P

reklama
Milena na miejscu dolnej lewej jedynki ma taka biala kropke, ale jak dotykalam to nie czulam zadnego wypuklenia. W kazdym razie jak jutro bedzie to samo to w poniedzialek do lekarza idziemy :) CO za lekarze!! Jak mozna dziecko z taka goraczka wypuscic?
Happy dwa pokoje + salon beda dla waszej trojki napewno wystarczajace :))

Do góry