reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiu gratulację synka. Wkońcu się doczekałaś.

ona_mika rodzina najważniejsza, ale mieszkając z rodzicami to się wszystko psuje i długo się tak nie da wytrzymać.. Więc dobrze by było mieć coś własnego, chociażby małego. No a na to trzeba pieniędzy..

oleńka no ja w sumie jestem troszkę w lepszej sytuacji od Ciebie bo my razem mieszkamy..

A mój G. właśnie się zajmuje małym.. A moi rodzice z pretensją do mnie że nawet zjeść mu nie dam i małego od niego nie wezmę.. kur**.. Ja już mam dość..

Ostatnia edycja:
reklama
Galareciu wierze Ci i wiem, co czujesz.. Moja mama tez non stop potrafi mnie poczuca.. ja wszytskowg niej zle robie.. teraz juz przystopowala ale wczesniej nie dalo se wytrzymac:wściekła/y:normlnaie jak sie wkurzylam to powiedziaalm co mi nie lezy i jest spokoj.. a rodzcom to zazwyczaj wszystko przeszkadza..
ja zauwazylam (zreszta A tez) ze strasznie zaczyna przeszkadzac im nasza obecnosc:-:)-(nawet nie wiecie jak mi przykro.. dlatego puki mozemy to wyjezdzamy na kilka dni do tesciowej.. tam przynajmniej nie czuje sie jak intruz..
Teraz tylko modlimy sie, zeby A znalazl prace i zeby szybko jakies mieszkanko nam przydzielili tym bardziej, ze juz tam jestesmy kilka ladych lat..

my na szczęście sami mieszkamy i nie wyobrażam sobie żebyśmy albo mieszkali osobno albo z rodzicami... rodzice się zrzucają na mieszkanie a Kuba zarabia 2000zł więc jest luzik ... i nie męczy się w pracy i w normalnych godzinach wraca :-) później ja jeszcze będę pracować i w ogóle będzie super :-) teraz od stycznia od gminy będę 500zł na szkołę niby dostawać to w ogóle luzik powinien być :-)

famme fatal jak to 500zł od gminy??

ona_mika no my już tu mieszkamy 5m-cy.. No a moi rodzice uwielbiają mojego G.. On ich też lubi tylko ma dość jak ciągle gadają głpoty i się wtrącają..

A mój G. się na mnie obraził bo nie przyszłam po małęgo do kuchni i nie dałam mu zjeść spokojnie.. Ale co tam.. Niech wie jak ja się czasami czuję jak on sobie coś robi a ja muszę siedzieć przy małym i nie mogę nawet zjeść ani nic zrobić.. Najwyżej jak nie wytrzymam tej ciszy to się popłaczę..

No ale to jako samotnie wychowującej matce bez dochodów i do tego ciotka w urzędzie pracuje więc wiesz łatwiej mi było to załatwić ale można wywalczyć fajną kasę ;-) ... teraz już dostaje 200zł jako samotna bez pieniędzy na ciąże ;-)

kasiu gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

femme ty dostajesz kasiore?? kurde jak ty to robisz, tez bym chciala:-)

a co do S to przyjechal, i nawet z nim nie rozmawialam , niedogadamy sie dzisiaj i poszedl spac, jak zwykle. on woli to robic.

ale kasia ma fajnie ze juz moze tulic swoje malenstwo!
z tego co widze to ja bede następna za jakies dwa trzy tygodnie bo lekarz twierdzi ze bedzie przed terminem bo mi sie szyjka skraca i rozwiera....
ja kupilam pamoersy w tesco newborn 43 sztuki 2-5 kilo....chyba nie beda za male...moj brzuch jest maly wiec wydaje mi sie ze dziecie tez bedzie nieduze...-ale moze byc zmylka...bo mi brzuch sie kolo 5 miesaca zaczal pojawiac-a to znaczy ze pojemna jestem:Dpo prostu:tak:
ja swojego chlopa to widze tylko na weekendy i tez muze sie poskarzyc ze on albo spi albo robi nammieszkanie wiec nie ma czasu na gadanie i przytulanie--a przeciez bardzo teraz sie tego potrzebuje...oni mowia ze pracuja i sa zmeczeni a nie wiedza jak to jest byc w ciazy...jak trzeba uwazac nie mozna spac wszytsko boli i jak sie czlowiek boi martwi caly czas czy sie rusza i czy w porzadku wszytsko...-facet tego w zyciu nie zrozumie.....:no:
ten golf jest naprawde zajebisty...tylko czy kiedys bedzie na mnie lezal jak na tej typiarze?? na razie mam 108 w pasie:p:):tak::zawstydzona/y:

Witam z Rana :-);-)

Kasia GRATULUJE :tak:;-) nareszcie juz masz Go przy sobie :happy2:

Oliwka ja tez uwazam ze zabawki z FP sa najlepsze-fakt cena przeraza czasami :sorry2: ale przeciez One sa bardzo mocne i mam nadzieje ze te co kupilam ALi poslusza jeszcze na drugiego bobasa :-)

Mika heh braciszek ? jak najabrdziej :tak::-) ale nie teraz bo bym sie nie wyrobila z dwojka przy swoim zdrowiu :sorry2:
a wole wogole nosic takie gorsety podczas pologu ? wiem ze sa takie majtki ale czy pomagaja to nie wiem :sorry2:

Olenka wiesz nawet mam ochote sprawic ALi kotka (tylko zeby sie Jej nie bal:-D:tak:) ale jest u Nas juz pare kotow wiec narazie odpada !!

Femme uuuuu to widze ze niezle sobie radzisz :-) 500zl zawsze sie przyda :tak:

reklama
Witajcie!
Nie mam jak poczytac calosci!Moja siuostra w szpitalu nie wiadomo co jej jest!dzis wiecej wynikow=wiecej szczegolow!
Ja chodze na zajhecia i nie mam z kim malego zostawiac i kuynka przychodzi!
Troche sie martwie z nia zostawicx malego ale dzis tylko 3 godzinki!
jeszcze o 11 jedziemy na szczepienie i bilans dwulatka!:baffled:A maly cos kicha!:baffled:
Galarecia ja tez to przeszlam bo moi rodzice bardziej lubia mojego meza niz mnie ale jak wynieslismy sie to mam spokuj!Moja mama potrafila najezdzac na mnie do R.po kryjomu!A co do opieki nad malym to jak najczesciej angarzuj w opieke tatusia bo jeszcze odwyknie i wszystko bedzie na Twojej glowie!A on bedzie myslal ze wystarczy ze pracuje a reszta to juz nie jego sprawa!!!;-)
Kasiu wielkie gratulacje mimo ze krutko sie znamy!:-):-D
Pozdrawiam i brzuchatki duzo wytrwalosci niedlugo i wy bedziecie mialy noce z glowy!!!Hehe;-):-)
Wszystkim mamusiom zycze milego dnia i zdrowka dzieciaczkom!:-)

Do góry