reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witamy się i my ;)
Mama poszła na pogrzeb a my Byliśmy dziś u lekarza ( z tą główką ) powiedziała że to może być od wady wzroku , i jak sobie ma głowe na bok to jej lepiej patrzeć ... mam iść do okulisty i od razu zarejestrować się w razie Wuu do specjalisty bo długie kolejki podobno . Mama jedzie w środę do Prokocimia to pójdzie Natalkę zarejestrować . No i znowu Natala mi chłopów u lekarza wyrywa . ;-) Najlepsze ze z tekstym do chłopca ''dada i dada .....'' na cały głos . Wszyscy spokojni a Natalia szaleje ...

Co do przeliczania funtów czy innych walut na PLN się nie wypowiadam bo nie mieszkałam za granicą . Owszem byłam w IRL i ja sobie przeliczałam bo np. koszulka kosztuje 10euro to na polskie 40zł więc za tyle kupie w PL to się nie opłaca wozić . Ale na dłuższą metę 1e=1zł . Ale owszem czasem jest coś drogie , a jak się jeszcze przeliczy na PLN to głowa boli tak jak to USG u Magdy bo 500zł to kupa kasy,...Nie wiem jak zamieszkam po za PL na dłużej to się wypowiem :-D:-D:-D

i Jak u ciężarówek ( Herbata, Inka ) bierze coś .. Bo my tu czekamy na dzidziusie . Magda na Twoją córę też oczywiście , ale twoja niech sobie posiedzi w brzuniu bo tam jej dobrze ;-)

Miłego dnia .

reklama
Witam.
kto wczoraj widział kometę? super widok.

co do zwiazkow ja s poznałam na oastatkowej imporezie przed Bożym narodzeniem, a pierwszy dzień jako para zapamiętałsam bo tego dnia z kolegą z klasy jechałam na konkurs iedzy o unii euro

Milenaa Jak mleko wzbogacane w żelazo to ma rawo nie być kupek. a jak mała nie marudzi to ok jest.

kojotek i jak tam maleństwo się czuje?

no i jak tam nasze ciężaróweczki?

wpadam na chwilę, bo wróciłam do mamy i czasu ni ma :(
Paulina, widziałam, że masz takie same marzenia jak ja, żeby Córcia Ci obrączki podała ;)
tylko u mnie to chyba trochę później będzie, bo K. nawet mi się nie chce oświadczyć.. :(

Dominisia doczekasz sie i ty na oswiadczyny :))
Milena my tez sie musimy zarejestrowac do Prokocimia.. Ale zbieram sie do tego tak ze masakra..

no nie wiem, K. uważa, że to nie jest potrzebne itp.. :/ a ja baaaaaardzoo chcę.. Mała coś długo dzisiaj śpi.. powinnam sprzątać, a siedzę przez komputerem. rzuciłam palenie, muszę jeszcze schudnąć i zapuścić paznokcie + opcjonalnie w końcu zdecydować się na 1 kolor włosów, bo teraz mam odrosty, potem blond, potem rudy, potem czerwono/brązowy xD

hejka dziewczyny ;)

u nas zima jak.. gdzie ta wiosna :angry::angry:
w swieta mamy chrzest u siostry A. jak ma byc taka pogoda to.. nie bedzie nawet jak Julki wiasc bo zmarznie w kosciele .
az dziwne ale moje dziecko idzie spac. wierzyc sie nie chce. Dzis budze sie godzina 5 rano, a ta siedzi ze swoim komputerem cichutko i sie bawi, pytam jej sie co robi a ona ze 'GA' i jest 'CIII' hahah myslalam ze padne ;p

Dominisia, gratulacje rzucenia palenia ;)

Witam się wieczornie :-)
23may-ale masz grzeczna córkę :)
Dominisia-gratuluję rzucenia palenia:tak: No widzę ze u ciebie wiele zmian się szykuje :tak:

U mnie po staremu, praca,dom i Dennisek, całe nie narzekam:-D Dziś robiłam sernik z brzoskwiniami i kruszonka, mały okazał die pomocnikiem na 6+ , jutro ostatni dzień pracy i później 2 dni wolnego

reklama
Do góry