Dominisia123
mama Wici <3
no ja też się muszę za siebie wziąć, bo w wakacje jadę do Gniezna, czyli dla mnie lęgowiska moich hejcioszków <3
muszę jakoś wyglądać, bo kurcze..
najfajniejsze pytania jakie ostatnio dostałam:
a co nas to że Twoja smarkula kończy dziś 1 rok, 1 miesiąc, 1 tydzień i 1 dzień -.- ...
1. nie smarkula.
2. jak Cię to nie obchodzi to pomiń i tyle.
Kasia i Kornelią są 100 razy lepsze od Ciebie i tej twojej Wiki...
a czy to jest rywalizacja jakaś.?
po prostu one są o wiele piękniejsze i fajniejsze, a wy wygladacie jak z biednego domu. :|
super, może powiesz mi na jakiej podstawie tak uważasz.? każdy ma inny gust, wątpię, że się blisko znamy, więc nie możesz powiedzieć, kto jest fajniejszy. ja i Kasia nic do siebie nie mamy i nie konkurujemy. uważam, że najważniejsze, żeby Wicia i Korcia były szczęśliwe, a nie to jak kto wygląda itp. ogarnij.
leżę.
muszę jakoś wyglądać, bo kurcze..
najfajniejsze pytania jakie ostatnio dostałam:
a co nas to że Twoja smarkula kończy dziś 1 rok, 1 miesiąc, 1 tydzień i 1 dzień -.- ...
1. nie smarkula.
2. jak Cię to nie obchodzi to pomiń i tyle.
Kasia i Kornelią są 100 razy lepsze od Ciebie i tej twojej Wiki...
a czy to jest rywalizacja jakaś.?
po prostu one są o wiele piękniejsze i fajniejsze, a wy wygladacie jak z biednego domu. :|
super, może powiesz mi na jakiej podstawie tak uważasz.? każdy ma inny gust, wątpię, że się blisko znamy, więc nie możesz powiedzieć, kto jest fajniejszy. ja i Kasia nic do siebie nie mamy i nie konkurujemy. uważam, że najważniejsze, żeby Wicia i Korcia były szczęśliwe, a nie to jak kto wygląda itp. ogarnij.
leżę.

Znowu trafiłam na tego debila co wtedy stwierdził ze dziecko sie nie rozwija, jest za małe itp.. Na odwal sie zmierzyl macice i mowi OK, posluchal serca i mowi OK. Pytal czy krwawie, czy wody mi nie odeszly. Mowie ze nie a on OK. Mowie ze mam skurcze a on mowi to niccc, to normalne. I tak mi naliczył te tygodnie ze wedle niego jestem prawie w 39tyg
Mowił, że z ciążą OK, i moge w kazdej chwili urodzic bo ciaza donoszona jest.. A na koniec tak mi idiota scisnął brzuch zeby ja wymacac ze myslalam ze sie posikam;/ mała chyba sie tego wystraszyła bo dopiero co zaczeła sie ruszac mimo ze próbowałam ją rozruszac..;/
No bo jak można zaciążyć w wieku 17lat ( w sumie zaciążyłam lekko przed 17