reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina12 witaj, ach piękny wiek. Zabrzmię jak stara matrona, jak ja bym chciała mieć 17 lat:). Jak sobie radzisz z maluszkiem?:-)
23may o widzę, że ty też majową mama jesteś:). Mój Kacper urodził się 6 maja:)

edit
Herbata
:] ale sie ucieszyłam jak cie zobaczyłam:-p kacper dobrze chodzi do przedszkola i broi, a ja widze drugi szkrab w drodze. Gratuluję:)

reklama
23may hahahaha jak ty cos walniesz :-D:-D:-D:-D
Herbata no kurcze juz drugi raz taka akcja z ta butelka, tyle ze trzy miesiace temu nie wiedzialam o co chodzi i nawet nie wpadlam na zmienienie butelki, po chyba 2 tygodniach awantur Nikola znow zaczela z Aventa jesc. A teraz znow, ale nie bede sie meczyla, wole nowa butelke kupic :)) Tez myslalam ze Ty juz po ;-)
Umi Na poczatku balam sie dotknac takiego maluszka :-D ale po paru dniach bylam juz pewna siebie, wszyscy zdziwieni bo moja babcia wziela sobie miesiac urlopu zeby mi pomoc a tu psikus, nie dopuszczalam prawie do Małej :-) teraz juz jest super :-)

EDIT

Dominisia nie ma co sie przejmowac takim czyms. Widze ze pisza ci tez ze spalas z wieloma. Mnie kiedys na wsi nie lubili przez "przyjaciolke" i wedlug nich spalam z co drugim znanym mi chlopakiem. Ale coz, poznali mnie potem lepiej jak juz z przyjaciolka skonczylam i sie przekonali ze maja doczynienia z normalna dziewczyna. I nawet czasami pisza co tam slychac haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie dobijajcie mnie... nikt tak bardzo nie chce byc po jak ja! no moze m. :-p

paulina u nas smoczek od nuka tez byl be pozniej i dalam smoczek z canpolu, a butelke nukowa zostawilam. cale szczescie juz odstawiam te butelki...

23may Marlena ;-)

umi a jak w przedszkolu? tesknil za mama jak poszedl czy zero emocji :-p ? ale Ty masz juz duuuze dziecko, moja tez tylko broi narazie

jakby mi ktos napisal cos typu ze spalam z wieloma to by w ryj dostał ;p

Patrze tak sobie na ta Julke jak tak spi i tak mysle co ja bym robiła jak by jej nie było .. szczescie malutkie :-)

Herbata podeslij link na fb ;]

Herbata- kulam sie kulam:D zobaczymy do kiedy dobijemy:p dzis nam 37 tydz sie zaczal;)

Jutro mam wizyte w szpitalu z "doktorem" ciekawe co ciekawego sie dowiem tym razem??:crazy::confused:
Jutro to spotkanie bo za mała macica a dziecko za duże?;/:confused: noo coż..

Oglądam właśnie kuchenne rewolucje;-)

Dziś byłam na mieście kurde tyle sie nałaziłam i nic nawet nie odczulam tego.. a ostatnio jak do sklepu szlam to myslalam ze brzuch zgubie:p Chciałam kupic sobie spodnie takie swietne widzialam.. T sie smial ze bez mierzenia chce brac, ale oczywiscie jak na zlosc nie bylo mojego rozmiaru.. rozmiar mam ciagle ten sam, bo ost przymierzalam swoje dzinsy nawet je zapielam ale szybko odpielam bo brzuch uciskałam:p

Aaa ja bym bardzo prosiła o linki do fejsa;-)
Miłego wieczorku;)

No to witam się wieczornie i dziś postaram się wszystkim odpisać :-D
Dominisia-nie przejmuj się tym co ludzie gadaj i piszą bo pewnie zazdroszczą
Umi-witaj, mam prawie 21 lat i jestem szczęśliwa mamą niespełna rocznego Denniska :)
Paulina-co do butelek ją wszystkie zmieniam co miesiąc, zawsze kupuje tomee tipee duże, 2 butelki i dwa kubeczki niekapki
Ją od 7 miesiąca w ciąży nosiła spodnie 2 rozmiary większe niż przed ciążą
Ewi-&&&&&& żeby rączka się synkowi szybko zrosla
Magda-napewno wszystko jest dobrze, i współczuję ci tych lekarzy, ją na szczescie miałam ekstra położoną :)
23may-ją n7teraz patrzę na małego godzinę i myślę jak to jest ze można tak mocno kochać:)

Mam nadzieję ze wszystkim odpisalam.... mnie czeka jeszcze dziś sprzątanie,a rano obiad muszę zrobić bo o 14 wychodzę do pracy....

reklama
Do góry