reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

I GDZIE TA WIOSNA??? Pierwszy dzień wiosny a tu śnieg po kolana....
Damianek odwiedził dziś swoją chrzestną. Wszystko tak go interesowało, że nawet odpuścił sobie drzemkę, w końcu są ciekawsze rzeczy od spania....

Ewi bidulek z Mareczka, oby rączka szybko się zrosła
Anula współczuje nocek

Ciekawe co u Inki?

reklama
ja ciagle podczytuje ;]
mała spi ;p

wywiadówke w szkole dzis mialam, jutro ide do tej wstretnej babki i s*******e ja.. od tego roku ja mamy i uwaza sie za nie wiadomo co. zachowanie mi obnizyla za godziny USPRAWIEDLIWIONE, poprzednia wych. wiedziala ze ma mi nie liczyc godzin opuszczonych bo mam małe dziecko i niekiedy musze opuscic dzien !!!
bedzie wojna jutro ;]

GDZIE JEST WIOSNA!?

U mnie wlasnie pada. Rozniesie mi zaraz glowe.

Dominisia to i tak dobrze ;) a w dzien pije jakies mleczko?? Wlasnie podczytuje twojego aska i padam ze smiechu jak czytam niektore pytania :-D
23may Jula cos ostatnio szybko usypia :)

A ja dzis musialam kupic wieksza butelke z LOVI bo mojej Nikoli po ponad 5 miesiacach picia mleka z AVENTU sie odwidzialo i jest ryk jak cholera. Mialam jedna mala LOVI 150ml i z niej wypija cala butle wiec stwierdzilam ze kupie wieksza. Wsumie i tak mialam butelke kupic bo jedna Aventa mi sie rozwalila, no ale czemu jej sie tak nagle zmienilo to nie mam pojecia

to ja mam fajnie. jak muszę opuścić to opuszczam i nikt mi nic nie może ;P idź się kłócić ;P

no wiosna chyba zapomniała o nas :(

Paulina, w dzień nie chce, więc soczki, herbatki itd. tylko jak idzie spać to się domaga cycka. Tylko K. potrafi ją uśpić bez tego. No kurcze te hejty mnie motywują do działania. miałam usunąć, ale no mam przez to chęci, żeby zacząć o siebie dbać itp. No i jakie to śmieszne czasami ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie
Nie mogłam się oprzeć i tu nie zawitać. Widze sporo nowych osób, dla których na pewno ja jestem nowa:-p. Jesli pozwolicie to od czasu do czasu z wami popisze:). Dla tych co mnie nie znają jestem Ania, mam 23 lata i jestem mamą prawie 4 letniego Kacperka.;-)

DOminisia nie przejmuj sie tak tymi wpisami, anonimy zawsze TYLKO w necie sa madrzy :)
Kasia moja naszczescie chodzi spac o 20, przynajmniej jak A. jest to mamy wieczor dla siebie ;-)
umi witam, Paulina lat prawie 17, mama 5 miesiecznej Nikoli :)

Heej Umi, ja jestem Kasia i mam 19 lat i jestem mama prawie 2 letniej Julki ;)

o 20 umie ja tylko Adrian uspic, ja nie posiadam takich zdolnosci, widocznie tata ja nudzi hahah

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor

magda widze ze jutro juz ciaza donoszona bedzie, widzisz-mowilam ze urodzisz pozniej niz sadzisz. jeszcze do 40 tyg. dobijesz :-D

ewi mam nadzieje ze ladnie sie zrosnie Mareczkowi

umi witaj ponownie. co u Kacperka?

ktoras pisala o butelkach, otoz mojej rowniez sie avent odwidzial. musialam przejsc na nuk.... tez nie wiem o co kaman :confused:

ja nadal w ciazy, jak nic nie ruszy to 27.03 ide na masaz szyjki :baffled:

Do góry