reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik może i nikt nie patrzy .. ale bardziej miałam na myśli to że babunie chodzą ubrane że szyi nie widać , a co dopiero plecy czy cos .. Ja mam zamiar robić tak koło kości obojczykowej :-D:-D Napisać Natalia albo Natka, Nati ...i kilka kwiatków ... Ale sądzę że ten tatuaż nawet jak będe miec 80lat bede lubić ;P

Mirabelka Silna jest bardzo . Już jak w brzuchu była to to wiedziałam hehe.. A na poważnie to jak daje jej ręce gdy leży to zamiast siadać to wstaje na nogi ;PP No zleciało i już 8miesiąc nam leci . A kiedy , sama nie wiem ;PP No a słoneczka to daj mi troche bo u nas zero :no::no:

Natka ledwo siedzi taka śpiąca , ale bawi się na maksa w łóżeczku :-D:-D Może dotrzyma do ok20 to mi będzie potem ładnie w nocy spać . No a ja musze sie zebrać i zabrać cycka nocnego :shocked2: Ale jak się budzę w nocy to mi się odechciewa i wyciągam cycka ;))

reklama
Hej;-) jestem ciagle. Czytam na biezaco was wiem co i jak. U nas jest tak cieplo ze nie chce mi sie w ogole w domu siedziec.. Z rana do parku a pozniej z T na miasto i chce go jeszcze dzis wytargac na spacerek;-) nie chce sie chwalic ale u nas w polowie msc niby ma byc po 20stopni:D hehe;-) wiec niech niunia sie urodzi to na spacerki bedziemy smigac;-)
Nie wiem czy ktoras z was tak miala lub chociaz pamieta ale mam duzo sluzu strasznie.. Ciagle mokro czuje i chodze co chwile zmieniac wkladke bo mnie drazni taka mokrosc.. Wody to nie sa napewno bo to sluz..

Magda tyle co ci poród wstrzymali a to już 40tc :szok::szok: gdzie nam ten czas tak pędzi ... Ja miałam pod koniec ciąży dość śluzu , ale nie aż tak żeby było mi co chwila mokro ..

Moja Mama tak dziś rozmyślała ... śnieg mieliśmy już w październiku :szok: dziś kwiecień a u nas dalej śnieg :baffled::baffled: Ale już niedługo mam nadzieje i będziemy chodzić do parku ganiać za Natką :-D:-D

Jutro może pójdę zrobić to zdjęcie Natce , ale zobacze bo jakoś mi się nie śpieszy na dowód czeka się miesiąc wiem mam jeszcze czas . I we wtorek miałam iść z Mama do gin i nie pójde jak P dostanie prace . Ale lepiej niech pracuje &&& . Gin nie ucieknie ...
Natalia mi już śpi . będzie pobudka o 5 .. ;//

witaj Angelika ;] opowiedz nam cos o sobie ;]

no magda zleciało ci ;] juz 40 tc ;]
Milena jak sie zrobi cieplo to umowimy sie z dziewczynkami na spacer ;]

u Nas po staremu, byłam u babci dzis ;] Julka szaleje jeszcze

Angelika witaj, opowiedz o sobie, rodzince :))
Dominisia ja od wrzesnia cisne do szkoly, dalej moja motywacja jest tylko to ze A. mi cisnie ze ma wyzsze wyksztalcenie odemnie..
Milena u nas tez pieknie nie jest. Jutro musze nos wystawic na pole bo trzeba isc wkoncu na szczepienie.. Na szczescie ostatnia dawka i juz nie bede ogladac naszej kochanej pediatry. Po szczepieniu bede chodzila prywatnie jesli Nikola bedze chora
Magda zazdroscimy, zazdroscimy!! U mojego A. w Sztokholmie tez super pogoda, a u nas pada i pada..
Asik moj tata tak mowi bo A. ma tatuaz tylko na rekach.. Tata sam ma tatuaz na lydce i wieeelkiego tygrysa na plecach :)
Liza kurcze co za dupek!!! Jak mogl nie widziec dzieci od pol roku.. One wogole pamietaja "tatusia"?? A alimenty chociaz placi??

Moj T tez posiada tatuaz na lewym przedramieniu, znak zodiaku po chinsku. Pamietam jak do mnie przyjechal pierwszy raz zebym mogla go "zaprezentowac" rodzicom to go zaslanial jak tylko sie dalo a jak tylko wyszedl to tato do mnie mowi : I tak widzialem ze ma tatuaz nie musial tak go chowac bo ja zobacze wszystko hehe:p
A jak zrobil ten tatuaz to swoim rodzicom nic nie powiedzial i to bylo w lato a on spal w bluzce z dlugim rekawem gdzie zawsze spi bez koszulki hehe. A jak rodzice w koncu zobaczyli to wkrecil mamie ze zejdzie po 2latach i ona z ppczatku w to uwierzyla hehe:p
Podobaja mi sie tatuaze ale sama bym sie chyba nie zdecydowala.. On chce zrobic sobie jeszcze jeden wlasnie imie malej ale ja mu powiedzialam ze ma nie robic ma jeden i starczy:p
Kurde cos spac mi sie nie chce;/
Jutro wizyta u poloznej.. Zapewne powie ze wsio ok i teraz czekac na porod trzeba..

Czesc.

Magda a ten caly twoj sluz to przzroczysty, podbarwiony krwią?? bo moze być czop sączący sie. U mnie tak bylo. Nie odszedl mi tak jak to w wiekszosci ksiązek opisują. tylko powoli, coś lecialo, jakbym moczyla majtki.

U nas coraz cieplej. snieg juz nie pada. w piątek rano byl mam nadzieje ostatni raz. Gmina nas odsniezyla ( drugi raz tej zimy ). wiec dostep do swiata mamy. na szczescie mrozek tez trzyma wiec te bloto powoli obsycha.

Ja juz wielką nadzieje mam na cieplo, bo chlopcom urodziny mam chęc wyprawić na podworku.

Renata- jest taki przezroczysto mleczny cos bez krwi. Ale wydaje mi sie ze czop wypadl mi 2tyg temu. Wtedy wylecialo mi mega duzo takie gestego sluzu bylo tego naprawde duuuuzo. Moze jakies resztki teraz tego wypadaja nie mam pojecia.. Nie leci mi ciagle ale tak jak pisalam ze np po 1raz dziennie takk duzo tej rzadzizny wypada a tak to czasem doleci jeszcze cos w ciagu dnia.. Niech juz sie urodzi to bede miec spokoj hehe i nie bede sie musiala zastanawiac co i jak gdzie i kiedy:p
Faktycznie pelne szalenstwo zima trwa i trwa a was az 2 razy odsniezyli hehe zapewne atrakcja takie odsniezanie:p u nas jak nie odsnieza to tez ciezko sie przebic z naszej wiochy do troche wiekszej wiochy gdzie sa sklepy szkola itp a do wiekszego miasta to 17km ale jak juz dojedzie sie do tej wiekszej wiochy to tam do miasta odsniezona droga bo to droga powiatowa prowadzaca do granicy niemieckiej. Tyle ze u nas jak nie chca odsniezyx to jest od razu tel do wojta, rypanka go i w ciagu 2godz odsniezone hehe;-)

Ja juz nie moge spac.. W nocy mala nie spokojna ciagle mnie budzila.. Wstalam przed 5 i koniec spania. To juz wciagnelam sniadanko i lezakuje. Dzis boli mnie mocniej podbrzusze i kluje mnie tak jakby w sumie to nie wiem tu gdzie kosc lonowa albo tak jakby w pochwie kawalek za wejsciem.. Ta ciaza niezly wycisk mi daje.. Mam nadzieje ze mala chociaz bedzie spokojna;-))

reklama
Hejka. My zaraz na szczepienie idziemy, Nikola nie dobra jak fiks. Nic nie pasuje. Wczoraj zagescilam jej mleko kasza manna ale nic nie dalo, nadal trzy razy sie budzi (od jakiegos tygodnia zaczela trzeci raz sie budzic na mleko). A ja padam na twarz..

Do góry