• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wszystkie młode mamusie;-)
widzę że watek tak tetnił zyciem że specjalny dział stworzyli super:-);-)
przynajmniej częściej bedę tu zagladać:tak: w końcu też do młodych się zaliczam;-)
Pozdrawiam

Buziaczku jak się masz??? Jak Blania?? I jak tam przeprowdzka?? jesteście już na swoim???

reklama
Mi tez zmiana sie podoba, odrazu usmiech mam na twazy;))) A co tam jeszcze ciekawego slychac??? do mnie odsiecz pezybyla i zmieniaja mi wode w akwarium bo mi nie wolno;)))
A i siostra tyle ubranek mi przywiozla ze przez najblizsze miesiace nie mam sie co o ciuszki martwic a i buteleczki mi na urodziny kupila a jej synek czapeczki i rekawiczki zeby malenstwo sie nie podrapalo;)))

Pisalam juz gdzies na forum o moim dobytku;))) (czyli akwa 70l, zenku- koszatniczce i douglasie-10 miesiecznym amstaffie;))) to ubranka po synku kolezanki mojej siostry, nitki przyszywalam zebym wiedziala ktore sa jej. Nowek sporo mam bo sami kupowalismy i myslalam ze mnie krew zaleje jak metki obcinalam, w pon mam zamiar robic wielkie pranie bo musze proszek dla dzidzi kupic, najgorsze jest te prasowanie a ja go nienawidze (podobno trzeba bo na maluszka ubrankach po praniu sa bakterie a prasowanie je zabija, na babyboom wtym dziale o pielegnacji maluszka wczoraj przeczytalam;)))

Witam!
Mamy nowy dział, ale świetnie! Można będzie wątki porobić w miarę potrzeb!
Witam!
Wczoraj mnie nie było a tu ile stron do nadrobienia.
Byłam dziś w szkole, jutro też mam i za tydzień w sobotę. Niedziela i poniedziałek mam święta wielkanocne. Jestem padnięta w nocy położyłam się około 1:00 jeszcze nie mogłam zasnąć co chwila biegałam siku, a o 6 rano pobudka, wczoraj też wcześnie wstałam i mało spałam bo do spowiedzi chodziłam.
A już 3 maja ślub i wesele siostry.
Snoopy ale malutko przytyłaś, ciekawo ile ja, wizytę mam w czwartek i do czwartku glukozę muszę zrobić, a ten *** Śmie mówić że jesteś gruba
Piszcie co jeszcze ciekawego

Netgirl to na pewno, teraz jeszcze przez ciążę jestem trochę padnięta, brakuje energii. A ty i tak malutko przytyłaś i malutki brzuszek miałaś, żebyś ty mój zobaczyła, wielki się robi, a to dopiero 6 miesiąc, w obwodzie 97cm. Więc moje wracanie do normy pewnie będzie trwało dłużej, a jak twoja metoda poskutkuje to też taką zastosuje

Dobry wieczór;-).
Widzę, że ładnie nazwę zmienili, Młodziutkie mamy też bardzo mi się podoba;-).
Ps. Ja też mam akwarium z rybkami;-), i też kilka dni temu wymieniałam wodę:-D.

Ja tam nigdy nie wróciłam do wagi sprzed ciąży, nie mówiąc juz o wyglądzie:zawstydzona/y:ale to nie dziwne jak przytyłam 17 kg:szok: Ale nie jest tak źle.
Nazwa działu fajniutka i mam nadzieje że się odezwie trochę więcej młodych mam, bo podejrzewam, że są jeszcze jakieś na forum. A zawsze to fajnie się podzielić z kimś swoimi doświadczeniami:tak:

snoopy,ania też mam akwarium 300litrów wstawcie zdjątka swoich;-)
Ilona ja przytyłam ponad 25 :szok::szok:kg wyglądałm jak słoń,dopiero po 9 m-cach wróciłam prawie że do swojej wagi-zostało mi jeszcze jakieś 2 kg
ona_mika współczuje tej glukozy fujjj to takie wstrętne jest:-p:-p
netgirl super że kuracja u Ciebie skutkuje:tak::tak:

No a nazwa działu fajniutka:tak::tak: -naprawdę super dziewczyny że wpadłyście na ten pomysł:-D:-D

netgirl na początku nic nie robiłam bo niby karmienie piersią pomaga schudnąć u mnie się to nie sprawdziło:-( ale koło lata dopiero czyli tak 6-7 m-cy po porodzie wziąłam sie za siebie (bo już nie mogłam w lustro patrzeć:crazy::angry::angry:) i ograniczyłam wszystkie możliwe węglowodany (cukier,mleko,owoce,ziemnieki itd-nie piłam herbaty tylko samą wodę) jadłam ile chciałam opróczy tych w/w i po kilku dniach schudłam 2 kg, dietowałam sobie tak jakieś 1,5 tyg i chudłam pomału potem przestałam myśleć o tym co jem i organizm sam zrzucał zbedne kilogramy az waga doszła do 52 kg.
A ja w ciąży to na początku przybierałam normalnie dopiero z 5 na 6 m-c przytyłam jakieś 7 kg. aż w 9 m-cy ważyłam pona 75 kg:szok::szok::szok:

a tak jak u Ciebie 5 kg do zrzutki to naprawdę pozazdrościć można tylko:tak::tak:

reklama
No znowu bez przesady chodz koleżanka tak zrzuciła 25 kg
po 3 miesiącach po porodzie była chuda jak szczypiorek;-)
a u mnie to wyglądało tak że po porodzie schudłam od razu 10 kg
a reszta stała w miejscu :-(:-(czyli w sumie schudłąm 15 kg w ciągu powiedzmy 4 miesięcy bo nie pamiętam dokładnie już kiedy weszłam na wage i zobaczyłam że waże 52 kg
a ja wody to bardzo dużo piłam ponad normę i w ogóle piję do dziś taką zwykła filtrowaną;-)bo gazowanych nie lubię;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry