• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja przytylam tylko 12kg i dalej wcinam to co lubie, Jarek mnie wczoraj wkurzyl bo napisal mi ze ogladal nasze zdjecia z wakacji i ze bylam szczuplutka jak nie wiem co i jak by mnie nie ogladal caly czas to pewnie by mnie nie pozna terazl;P

Snoopy nie trać nerwów na głupka... po co sie stresować i jeszcze dzidzie martwić... ten brzuszek który teraz mamy to najwspanialsze i najśliczniejsze brzuszki świata i niech rosną duuuuże... tyle ile potrzebują...
Mojemu Markowi brzuszek ten który mam teraz bardzo sie podoba... I nawet nie próbuje mi mówić że przytyłam...
A temu głupkowi powiedz że ty kilogramy zrzucisz a on już nigdy nie zmądrzeje...:tak:

buziaczek1626 ja tak miałam... na mięso nie mogłam patrzeć wogóle... od czasu do czasu zjadłam ziemniaka... ale ok 14-15 tyg mi sie to zmieniło i teraz jem że niekiedy przerwy nie mam... no i jak cie mdli to normalne że jeść sie nie chce... spróbuj zjeść zanim wstaniesz kromke suchego chleba, ale bułki... i do tego czysta woda- mi nawet pomagało...

Kasia A czy ja sie tym zmarwilam?? Nie sadze, ale mam nadzieje ze wroce do mojej dawnej wagi i ta pomaranczowa skorka zniknie;)))
Ni sie wydaje naturalne ze na poczatku sie jesc nie chce, ja tez sie zmuszalam i na poczatku schudlam a teraz jak wszystkie mamusie w 3 trymestrze mam juz swoja wage;))) moja znajoma az 30 kg przytyla;-/ ale z blizniakami;)))

mam do ciebie pytanie Snoopy , jak sie czula twoja kolezanka wmnjogiej ciazy ? chodzi mi o 1 trymestr ? jak ciaze zniosla mozesz cos wiecej napisac, prosze. Bo mam szwagierke co jest w ciazy blizniaczej i dziwnie sie czuje ...:-(

reklama
buziaczekJa ja poznalam w szpitalu wiec nie wiem jak sie czula, ale mam druga kolezanke tez w mnogej wiec jak sie z nia spotkam to moge sie zapytac o ile w miedzy czasie nie urodzi;))) bo jest juz w 36tyg
netgirl a tluszczyk tez Ci schodzi czy nie??? Z reszta ty i tak chuda jeste wiec pewnie nie wiele go masz;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry