• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe a czy w kazdym szpitalu sa laktatory??

Wydaje mi się, że tak. W moim szpitalu są ręczne, i takie udostępniają kobietom. Elektryczny był tylko jeden i dawany w wyjątkowych sytuacjach, jak w mojej, bo mleko mi normalnie kapało a cycki jak balony:angry:, do tego doszła gorączka i trzeba było szybko działać.

ania zywa kiedy sie wazy dziecko??

Dziecko waży się i mierzy przy każdym szczepieniu w przychodni;-).

Ja mam 23 lata i zostałam nazwana nastolatką:-D. Jak miło:-p:rofl2:. Rzeczywiście, powinni uwzględnić również obecne młode mamy:tak::-).

Może "Młode mamy-przyszłe i obecne" albo "Przyszłe i obecne młode mamusie".
Piszcie to się coś wybierze i napiszemy do aniaslu;-):tak:.

Mi też sie podoba Młode mamy- przyszłe i obecne fajnie że w końcu mamy własny dział... właśnie kilka dni temu zastanawiałam sie dlaczego jesteśmy tylko "wątkiem"...

A ja tam czuje sie jeszcze jak nastolatka;))) co tam ze jutro mam urodziny i bede juz stara dupa, tez jestem za zmiana nazwy na Mlode mamy- przyszle i obecne w sumie nie ma u nas zadnych 17?? mam racje?? (bynajmniej zadna sie jeszcze nie pojawila;)))

To w takim razie teraz trzeba tylko napisać do aniaslu:tak:.
A tak w ogóle co porabiacie? Ja już 10 godzin siedzę w pracy, jeszcze tylko 2 i do domu, ufff;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry