• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

xxhubabubaxx- ojej to naprawdę daleko:) ale chociaż Ci się układa :) Nam może uda się wyprowadzić do Holandii no ale niewiadomo jeszcze :)
pewnie że tak:) już nie mogę się doczekać tego aż Go przytule , nawet tych pobudek w środku nocy:)
dobrze że nie zalałaś sąsiadów :) dopiero by się narobiło

no to uciekam na obiad:) do później:)

reklama
Paula ja jestem rozwódka ale z moim obecnym partnerem dzielilo na sporo km :P i tak smao klutnie o byle glupoty itd. a jak jedno obok drugiego wszystko ok :P potem tez przeszlo nam jakos i sie niby dogadywalismy i na odleglosc a teraz nie trzeba bo jedno obok drugiego :-)
hubabuba oj to daleko wywialo was:-) a ile masz lat przypomniesz bo nie widzialam cie wczesniej? :-)

Ja juz Przywiozlam córe z zerówki, i jemy obiadek :-) cos sie chmurzy, hymmm...

hej. Na początku gratulacje dla magdy. Śliczna córeczka.
Nie wiem czy jakieś mamy doszły więc witam.
Nie mam kiedy pisać bo nie mam kompa do dyspozyczji częstej. Kubulek śpi już ze 2 h. W piątek trafilismy do szpitala z zapaleniem płuc ale tak szybko leki podziałały że stan się poprawił i mogliśmy wyjść we wtorek. Nadal robię kubulkowi inhalacje. Aż biedny nie mógł oddyhać z czwartku na piątek. Ale już jest lepiej. postaram sie poczytywać chociaż was. Miłego popołudnia ;D

Ja mam 20 lat, skonczone w walentynki :D
A u nas dzisiaj ladnie i slonecznie ale za to wietrznie.

Pewnie, lepiej sobie ulozyc zycie od nowa niz sie meczyc czy byc z kims na sile.

Papitkaa zdrowka dla synka!

Liza postaram się ale nie obiecuje.:-D
Co do zgagi to to miałam przez całą ciaże i własnie zimne mleko pomagało dosłownie kilka łyczków.
Też mam alergię ale w ciąży mi nie dokuczała i jakoś mniej po ciąży choruje jak to u alergigów bywa. Ale teraz ciągle kicham i czy mnie swędzą.
hubabuba ja 20 skończę w grudniu.;-)
Wszyscy w domu śpią.
Kuba śpi, mój A śpi A siotra śpi teść śpi po nocy. No normalnie nie mam do kogo buzi otworzyc. Jak uda mi się ogarnąć to dokleje swoje foto do galerii mamusiek.:-D
Ogólnie to i mi spac się chce.

reklama
wampi tak ihalacja bardzo pomaga. Ja mam inhalator swój bo mi był potrzebny. O wypożyczaniu nie ma mowy tak jest ciężko. Na szczęście obeszło się bez antybiotyku tyle że na sterydach.

Zdecydowałam się na wkładke teraz kase zbieram i koniec kropka postanowione. Bo tabletki przy mojej pamięci byłyby jedna na tydzień i dzidzia nr 2.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry