• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

szkoda mi tej Małej. jej ojciec ćpun.. stale się publicznie kłócą z Kaśką.. a w internecie nic nie zginie i Korcia się prawdopodobnie o tym dowie.. miło jej raczej nie będzie.. moja mama pomaga mi tylko (aż w sumie) finansowo.. sama ma 2 małych dzieci i nawet jakby chciała to nie ma jak..

wampi w sumie racja..

Ostatnia edycja:
reklama
Dominisia Tej dziewczyny nie mozna nazwac matka, tylko jej babcie. A ja mialam wyrzuty sumienia jak dwa razy zostawilam Małą idąc na dyskoteke i dwa razy do kina... Mi rodzice cala wyprawke kupili + wozek, teraz jak narazie radzimy sobie finansowo. A ta mamuska to rocznik 1996? Wstyd mi normalnie..

edit
ciekawe jak tam happy chrzciny wyszly??

wsadzilam sobie winko do lodowki na wieczor :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ta '96r.. mi mama kupiła.. wszystko. łóżeczko miałam po bracie, ale nie używałam, wózek kupiłam za becikowe, ale muszę go sprzedać - chcę kupić spacerówkę - parasolkę, chrzestny mojej siostry kupił fotelik, łóżeczko turystyczne kupiłam za rodzinne, ciuchy kupuje/załatwia po kimś K., ewentualnie moja mama jak ma jakieś bicie, że coś się jej podoba, a nie jest na chłopca, więc nie może sobie kupić, rowerek kupiła Małej chrzestna, wanienkę wujek K., babcia K. jakiś ciuch czasem rzuci. mama K. jakieś jogurciki najwyżej, a ojciec K. raz kupił lizaka. i tak jakoś leci..

happy biedna, zmęczona, zapracowana. na pewno jak znajdzie chwilę wejdzie i nam wszystko opowie ;)

Wicia buduje wieżę z klocków :-)

Hejka

Łomatko jakie Wy mlode... :-D ja tez niby niedawno mature pisalam a tu juz 6 lat zlecialo :P ja urodziny mam 13.06 - 25 skoncze :P a moj obecny partner juz ur mial ;-)

Dominika zgadzam sie z dziewcyznami, pierscionek to nic takiego a fajnie bedzie jak cie zaskoczy, moze nie jest gotowy albo z kasa tez slabo... :-) pierscionek to nie wszytsko ;-) nic nie daje gwarancji na zwiazek - nawet slub :-P sama jestem po rozwodzie to wiem heh...

Ja dzis zasialam warzywka i troszke ogarnelam, musze jeszcze ciuchy poskladac, ale mi sie nie chce, pol dnia bylismy w rozjazdach a to kozienice, potem radom.... :baffled: ehhh glowa mnie troche boli :confused2: niepamietam co mialam pisac jeszcze... :-p

Będę szczera nie chce mi się poczytywać. Jakbym miała kompa tak zeby wejść i posiedzieć to bym to zrobiła a tak to lipa wchodzę pisze i zabierają mi. mój ma swoijego stacjonarnego a lapka jego używam jak jego rocice nie używają. Chciałabym mieć takiego chociaż małego dla siebie żeby usiąść i posiedzieć a tu lipa. Jego sis zaraz dostanie swojego lapka rodzicewezmą lapka A on będzie miał kompa więc zostane na niczym znowu.
Kubuś już zdrowieje. Niedługo wyjdziemy na troszkę na dworek ale na razie zimno u nas i popaduje cos co jakiś czas. Do matury się uczyć nie zaczęłam nic a nic. Z matmy i polaka sie nie boje ale angielski to klapa nawet przedstawić sie nie umiem dla mnie obce języki to czarna magia a niestety bez nich nie ma jak sie ruszyć no tragedia jakaś. Jak nie teraz to za rok zdam. trudno się mowi. Miłego wieczorku papa:*

hej laski ;)

Dominisia, jak bedzie gotowy to napewno sie oswiadczy ;)
mi A. się oswiadczyl w swieta miesiac przed urodzeniem Julki, wysyłal mi rózna biżuterie niby zeby podpytac co mi sie podoba, a ja podejrzewałam o co chodzi i tak jak Wapi wybierałam najtansza ;] i tak oto mam piersionek skromny ale ładny ;] ale nie chodze w nim, za kare powiedzialam ze załoze spowrotem jak zobacze ze jest jak było wtedy jak mi sie oswiadczal ;]

Ewi zdrówka dla synka ;)

My dzis ze szwagierka robimy grila, ledwie zaciaglam Julke do domu z trampoliny zeby cos zjadła, sasiedzi pewnie mysleli ze nie wiadomo co jej sie dzieje bo tak płakała . Teraz siedzi i gra na organkach ;]

mmmm grilek... My robimy w piatek albo sobote, bo w czwartek tata i A. wracaja.

23may u nas tez bylo lepiej przed zareczynami. No ale coz :D
Liza to moj A. twoj rocznik :)
Papitka a jak sobie radzisz u tesciow? W porzadku jest?

Niki spi, zaraz otwieram wino :D bede pila do lusterka hahahaha

pije :D wino co nam ze chrzcin zostalo, bo A. kupil 18 flaszek wina a chyba 13 zostalo :-D

A i wzielo mnie na wspomnienia. Ogladam wesele kuzynki z listopada 2011 :D

Edit: sala mi sie nie podobala :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry