reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23MAY - jedyny sposób to zakup czegoś na ukojenie nerwów i czas :-D :-p

MILENAAA - a to wy przyzwyczajeni :-D odważne te gołębie masz wykluł się już ten drugi ? no stare młode już leniwe :-p

PAULINA12 - bo najgorzej jak się zasiedzi za długo nigdzie dupki nie ruszy to później ciężko się zebrać ale obstawiam 99% że jak już się ruszysz to będziesz zadowolona że się ruszyłaś :-D

ASIK - ojej moje najulubieńsze :cool2: :-p weź mi pocztą wyślij bo ciut daleko mam :-D ...co za baba niektóre są okropne takie pijawki żerujące na innych boli je chyba że ktoś może być szczęśliwym :sorry: dobrze że jej wygarnęłaś :-)

WAMPI - no to gratuluje mam nadzieje że już na amen :-)

DOMINISIA - ale mówisz o kipach takich wypalonych petach ? pod łóżkiem :eek: fuuu ... nie wiem co z tym kocykiem ja bym pewnie nie myślała i wymieniła opierdzielając swojego przy tym że nic dobrze nie umie zrobić :-D:-D podziwiam za to że w ogóle wpadłaś na to czy mu przykrości nie robić :-p

KLAUDIA - śliczne zdjęcia córeczki zresztą sama córeczka również piękna :-) co do wieku pociech 99% z nas ma suwaczki i tam widać różne ważne daty :-)

No nadrobiłam kilka dni mnie nie było to chociaż miałam co :-p
U nas fajnie słonko przypieka dzisiaj noc muzeum to wieczorem się wybieramy :-) lato można powiedzieć się zaczęło jakieś grille wyjazdy teraz planuje może na dzień dziecka pod namiot się z moją mychą wybrać ;) nie chce jej setnej zabawki kupować :-p

reklama
ile maja wasze pociechy?
Witaj ;)) Rozgość się :p Femka DObrze napisała , mamy suwaczki , one prawde powiedzą ;P Zdjęcia śliczne . Masz link https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/ . też wstaw suwaczki :)

Femka No wykluł się 2gi , już są dość spore:p
Dominisia Zdecydowanie zostaw kocyk .

Jestem na bieżąco .U mnie dużo się dzieje , jak emocje opadną to wszystko wam opowiem . U Natalii wszystko oki .

Klaudia cześć, jestem Dominika, mama Wiktorii ;)

kocyk został, rozpakowałam już, już Wicia pod nim spała ;)

przyjechała moja rodzinka z pieskiem, więc K. się po cichu ulotnił, bo jutro do pracy. nawet w niedzielę + święta mu nie odpuszczą.. :no: no ale co.. mus to mus.. Wicia z moim bratem, ze mną i z K. byli dzisiaj na pikniku u mnie w szkole, ale Wicia była zła, więc nie mam zdjęć, później Wam wstawię Konradka (mojego brata)..

Hej :-) ja okupuje dzialke, bylam na panienskim. Jedyne co bylo fajne i dobre to tort w ksztalcie cycoora :-D i ruletka alkoholowa.

FEMME jednak nie ciesze sie ze gdzies wyszlam.
DOMINISIA a czemu zwial?
KLAUDIA witam, Paulina mama 7 miesiecznej Nikoli.

Hej.
Jestem z wami na biezaco ale nie mam weny tworczej zeby pisac..;///
Do tego troche stresow mamy przez kuzynke T glupia s**e;/ do tego tesciowa mnie tak wnerwia ze jakbym mogla to bym ja wyslala juz do domu.. A to jeszcze ponad tydzien no masakra jakas.. Od 3dni boli mnie glowa od wczoraj zeby do tego nawet nie wiem kttore i kark. Wczoraj juz zbolu nie wytrzymalam i wzielam 2Apapy, pomogly na chwile a dzis znowu to samo a ta juz przezywa ze tabletki biore ;/

Jedyne pozytywne to Majucha ma sie dobrze, rosnie czasem w nocy jej sie nie chce spac ale dajemy rade;-)
Dzis konczy miesiac;)

Milego dzionka

PAULINA - aż tak źle było ?

MILENAAA - opowiadaj co się dzieje :nerd:

MAGDA - dasz radę tydzień szybko zleci ;-) już miesiąc nieźle pokaż ty mi swoją kruszynkę bo jej nawet nie widziałam :-)

Paulina bo raz, że ich nie lubi, dwa, że juz od początku zaczęli go przeciągać, żeby został dłużej, a jakby został to by pewnie został na noc i rano by miał problem ;P

ale gorąco dzisiaj.

pogoda super , nogi mi opalilo az ;p
zaraz Wam wstawie zdj Julki ;p
Ej dziewczyny to prawda ze nie powinno sie trzymac w pokoju wktórym się spi bez? Przynioslam do pokoju sobie a babcia do mnie ze nie wolno spac itp

Femme- musisz wejsc na drugi watek z fotkami;-) tam ostatnio dodawalam foto malej;-) bo dzis nie moge dodac bo mmam lapka zepsutego a z tel nie umiem, lub na fejsie tylko nie wiem czy my mamy sie w znajomych;-)

U nas pogoda srednia nie za cieplo. Bylam z mala i tesciowka na spacerze bo samej jej nie puszcze bo ta sie odwroci i nie wie gdzie jest. A teraz mala.spiocha na podworku a ja obserwuje samoloty:D

reklama
Magda Ale ten miesiąc zleciał :szok: tydzień szybko zleci ;-)
Femka za dużo tego , nie będę tu spamować , tym bardziej że nie wiem jak się to wszystko skończy :-D

Natalia cały dzień na polu , opaliła mi sie , a ja w spodenki wskoczyłam i NIC . wrzuce zaraz jakieś zdj ze spacerku ;P

edit . zdjęcie sa na fejsiku ;P Jutro tu wrzuce bo już mi się dziś nie chce ..

Ostatnia edycja:
Do góry