reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosia Witaj ..
Dominisia nie przejmuj sie takim gadaniem ..

Ja ostatnio czasu zero , czytam , ale jakoś weny mi brakuję . Cały czas pada :szok: Dziś się do chrześniaka wybieram - w sumie to zbieram sie od 3-ech dni , no ale może w końcu dotrę .. :baffled: Natalia zdrowa , łobuzuje , minuty na pupce nie usiedzi :tak: No i prawa górna dwójka wychodzi ... Przy jedynkach było spoko , a teraz budzi się drugą noc z płaczem , no i niespokojnie śpi .. ale trzeba przetrwać :tak:

reklama
Witam Was!!;)
jestem tutaj całkiem nowa;) mam nadzieje,że mnie nie wygonicie;)
Mam na imię Natalia mam 20 lat no prawie 21 a termin porodu mam na 21.6;))
Będzie Majeczka;) to nasze pierwsze dziecko;)

Witam nowe mamusie :)
jakis wysyp mamy ehehee :-)

Ja dzis panieta :p dzis pochodzilismy po galerii :p lancuszek na reklamacji oddalismy, sandaly letnie kupil mi Ł. :p i dzien zlecial :p No i juz wrocilam formalnie do swojego panienskiego nazwiska... :tak: a w pn skaldam o nowy dowód wniosek ;-)
Jakos mi sie wydaje ze dzis sobota :eek: heh a tu dopiero piatek :-)

witam znów po przerwie, nadal cierpie na brak czasu:/ nie mam siel wszystkim odpisać wieć odpisze ogólnie
SERDECZNIE WITAM-wszystkie nowe mamy i ich pociechy :)
wszystkim chorującym życze zdrowia!!!

...i... najważniejsze! wszystkiego najlepszego dla waszych pociech niech rosną zdrowe i silne w domach pełnych miłości i szcześcia :)

wiem że dzień dziecka dopiero jutro ale pewnie mnie nie będzie co zapowiada sie nam aktywny dzień na farmie

Hej.
Natka- tez mam corcie Maje;) a poza tym to witam;)
Dominisia- ja ciagle trzymam za ciebie kciuki zeby w koncu jakos sie tobie to zycie normalnie poukladalo j zebys byla wreszcie szczesliwa;))))

Ja nie spie znowu od 4... Bo Maja o tej godz sie budzi na jedzenie, dostaje cyca ale przedtem musi byc odciaganie katarku czyli mala.walka z rana;) Teraz mala.zasnela to pisze szybko tutaj obudze zaraz T do pracy i sie klade kolo niej jesli bedzie spala bo sie wlasnie wierci..
U nas wczoraj pogoda ladna cieplutko. Dzis tez sie tak zapowiada. Musimy zrobic malej fotki do paszportu bo w srode spotkanie w ambasadzie mamy o paszport.

Na ulicy przed domem robia gaz i nie mamy gazu. Wczoraj zdazylam zrobic zupe i wylaczyli. Dobrze ze woda ciepla jest chociaz w lazience z bojlera elektr i ze to nie zima bo tutaj ogrzewanie gazowe.
Okk to chyba narazie tyle;)
Milego dzionka;)

Aaaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKOW :-* :-*

My dzis z T tez swietujemy :p 3latka nam mija;)

Dziekuje za przyjecie mnie do grona ;-)

Magda my to ten sam rocznik jestesmmy ;)

Dominisia oby raczka szybko sie zagoila a nauka nigdzie nie ucieknie mozna zawsze zaocznie ;-)

wampi zdrowka ;)

Milenaaaa moja corcia ma to piekne imie ;D tez sie boje jak mojej zaczna zabki wychodzic

natka ja tez jestem nowa wiec witam ;D

Mala dala pospac mamie prawie do 8 a wgl to wszystkiego dobego dla dzieciaczkow ;)

Wypadaloby tez przedstawic wam nasza corcie ;D A oto Moja ksiezna

DSCI2354.jpg zdj sprzed paru dni ;) Milej soboty ja lece na zakupy

Załączniki

• DSCI2354.jpg
    DSCI2354.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Wszystkiego najlepszego dla forumowych Dzieciaczków ;)
Gosia ja właśnie teraz jestem w zaocznym LO, z tym semestrem mam ciężko, bo nie mam czasu się uczyć, a za 2 tygodnie sesja..
Wicia zasnęła na dworze. nic mi się dzisiaj nie chcę, też mam Dzień Dziecka. K. i mój brat mają dzisiaj jeszcze imieniny ;) nie mam pomysłu na obiad.

Do góry