Witam.
na wstępie taka informacja od administratora
"Poszukujemy osób do współpracy redakcyjnej, które będą współtworzyły z nami serwisy. Jeżeli masz pomysł, w jaki sposób mogłabyś/chciałabyś zaistnieć. Pisz. A może, któraś z dziewczyn z Twojego działu jest utalentowana i potrzebuje żeby ktoś ją odnalazł? Daj znać Czekam na pytania, wnioski i opisy"
jak dzieciaki po dniu dziecka?
ja się zastanawiam nad tortem dla Marka bo w czwartek już urodziny. co prawda imprezy nie będzie ale niech chłopak ma pociechę i odczucie że ma urodziny.
Bartek śpi, Marek u dentysty siedzi a Justynka w szkole.
jest praca na kasie, coś w sam raz dla mnie, 8 godzin dziennie, czasami praca w święta. tylko jedyną przeszkodą jest Bartek, nie mam co z nim zrobić i przeleci mi koło nosa. przydałoby mi się zajęcie.
a pogodę mamy dizsiaj ładną za oknem.
Dominisia No niestety trafiają się tacy wredni lekarze. no a przeboje z małą masz niemałe. biedna z ta rączką, oby szybciutko się zagoiła.
Renatat Zdrówka.
Olcia Ja miałam podobną sytuację jak Bartek miał miesiąc. intelektualnie wyprzedzał rówieśników, i właśnie bawił się już rączkami a nawet na prostych rekach się podpierał. teraz dopiro czeka nas rehabilitacja tylko na osłabione napięcie mięśniowe.
Bartek tez się przewracał z brzuszka na plecy, jak miał miesiąc, rehabilitantka twierdziła że raczej przypadkowo, a ja widziałam, podnosił się na prostych rękach i przechylal głowę żeby przeciążyło i się przewracał. potem jakoś to zniknęło i wróciło w 5 miesiącu dopiero. moim zdaniem jeśli dziecko same cos robi to niech to robi, po co chamować. jedno jest pewne nie można poganiać.
Papitka Sto latek dla Kubusia.
Aneta Witaj, dzieci już masz niemałe.
Natka Witaj i gratuluje od razu. o do terminu już niedaleko. jak się czujesz?
Milenaa współczuję tak niespokojnego ząbkowania. bartkowi już przebija isę górna lewa jedynka i też marudny, no ale na szczęście na nockach nam się to nie odbija.
Gosia Witaj. Słiczna dizewczynka z Milenki.
Wstawiłabym wam zdjęcia żeby uaktualnić ale nie mam jak zegrac ich na kompa, a dzisiaj będe miała zdjęcia z chrzcin to coś potem wrzucę.