reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kitty .....naprawde tym co zrobiłaś sprawiłaś przykrośc wielu osobą ....bo mu tu na forum jesteśmy wobec siebie fair i praktycznie wszystko sobie mówimy szczerze i zrzywamy się jak siostry ,więc sama nie wiem po tych twoim wybrykach co mam myśleć!!!!!naprawde jeżeli chcesz tu z nami pisać na forum to musisz być szczera i nie kręcić!!!!! a propo zamknięty jest dla osób zaufanych i tych które są dłuższy czas i udzielają się !!!!!więc naprawde jak chcesz z nami pisać to się popraw!!!!

reklama
Imie agnieszka mąż łukasz córka martyna nazwisko po mężu ostrowska a mój poród?? hmm dużo by pisać.Ciąża była spokojna początki tylko wymioty i takie inne cały 8 miesiąć w szpitalu bo sączyły mi się wody i miałam przedwczesne skórcze.2 września wyszłam na przepustkę na dzień do domu skórcze zaczeły się nasilać kolo 12 o 19 byłam już spowrotem w szpitalu i zamiast iść do pokoju odrazu na porodówkę.Akcja zaczela sie kolo 3 nad ranem a o 9 mala sie urodzila wiec troche dlugo sie meczylam.Mala urodzona w 43 tyg zielone wody wrodzone zapalenie pluc i dluga zoltaczka a nie wiem czemu sklamalam jakas taka glupia bylam chwilowo wielkie sory A jestem z torunia zapomnialam dopisac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pewna koleżanka z forum, zbeształa mnie też na swoim blogu wiec mi też nie było za miło.Dobra ja zapominam zaczynam od nowa.Mam nadzieję,że wybaczycie zapominać nie musicie ale może nie na forum o tym tylko w pw

femme moj tydzien temu to mial 2670 .:-)

dziewczyny chyba mozna dac kitty nastepna szanse co.... pamietam co bylo wczesniej no ale po co to rozpamietywac.... mam nadzieje ze teraz sie dogadamy....:-)

kitty no to porod ciezki, ja tu do 40 tyg nie chce chodzic a gdzie 43 eh....

netgirl tez pomyslalam ze to mama martynki po tym podpisie ale nie pisalam na forum bo myslalam ze sie jednak myle... ty to masz jednak nosa:-D

olenka nie powiedziala bym ze ciezki ale za to nie omieszkam powiedziec ze dlugi widzialam dziewczyny ktore mialy gorzej jak ja wiec nie bylo tak zle co z tego ze w szpitalu spedzilam 6 tygodni.Ciezko bylo ale jak mala juz byla u mnie na rekach wynagrodzilo to wszystko.Nie moglam jej brac na rece prawie dwa tygodnie bo byla w inkubatorze.wiec widzisz za wczesnie zle a i za pozno zle a mowia ze pluz minus 14 dni

KITTY - ja tam jestem w stanie zapomnieć ... więc witamy na forum mam nadzieje że tym razem będzie normalnie ale chyba zdajesz sobie sprawę że uraz jest u większości z nas i łatwo nie będziesz miała :-p

OLENKA - no właśnie Twój to spory chłop ! a moja taka kruszyna :wściekła/y: mam nadzieje że coś przybrała albo że gin się mylił ... w poniedziałek wizyta :-)

Femmemój gin mi powiedział jak byłam w ciąży,że usg może się pomylić o 600 g na + i na - więc wiesz najprawdopodobniej usg podało umniejszony wynik nie panikój... poza tym nie wiem czy wiesz,ale w ostatnich tygodniach najwięcej dzidzia przybiera na wadze:tak:
Kitty siedzisz w domu czy pracujesz? Czym się zajmuje mąż mieszkacie sami czy z rodzicami?

reklama
ja wiem wiem ... już mnie pocieszały wszystkie chyba że mógł się mylić itp itd ... no ale i tak się martwię i nic na to nie poradzę ... wiecie jak to jest jak się coś dzieje nie po waszej myśli wszyscy mówią żeby się nie martwić i nawet mogą mieć rację ale i tak się martwi ... tym bardziej że jeszcze z tą pępowiną coś ... :-/ no ale w poniedziałek się już na szczęście dowiem co z tą pępowiną i jak będzie ok to przestane się tą wagą martwić :-)

Do góry