reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oleńka to w sobote proponuje pojsc a w niedziele jedynie wez dwie poduszki zeby na jednej siedziec a na drugiej moze sie troche polozyc spac.Ja dzis swojej dalam kawalek mamby i wyplula

reklama
w sumie NETGIRL ma racje może być drobna oby zdrowa była :-) w sumie drobną łatwiej urodzić będzie a z tego co słyszałam takie drobniutkie to później ładnie przybierają i szybko doganiają inne :-)

POLNA - oj bidulo co ty masz z tymi lekarzami :-/ ciągle musisz czekać i co innego mówią :-p no ale w końcu się doczekasz :-) nie jesteś jedyna zobacz ile tu nas na dzidzie czeka :-p to też nie fajne :-p
A samochód nie tak łatwo sprzedać ...sprzedajemy już od miesiąca i nikt kupić nie chce :-(

...ale mi nie wygodnie już wszystkie pozy w przerwie w pisaniu przyjmuje żeby brzuch odpoczął :-p

Olenka ja Ci radze zabrac do szkoly fotel :-)
zreszta qrcze podziwiam Ci ze pomimo ciazy chce Ci sie chodzic do szkoly :tak:

Femme buuuu wolalabym na dzidzie czekac niz na zabieg :-p<plask> :-)
nom u Nas tez nikt ze bardzo nie chcial kupic corsiwy ale jak JA umiescilam ogloszenie to po 3 dniach autko wyjechalo z ogrodu :-)

A ja sobie ogladne HOUSE :-)

ja to pewnie po pierwszych minutach zasne....:-)

aaaa wlasnie dostalam skopa w pęcherz, Kacper nie ma w ogole litosci dla mnie , nic...musze pedzic do kibelka:tak: co za lobuz

polna bo ja wiem ze jak teraz nie pojde, od razu po szkole to za rok tym bardziej nie, rozleniwie sie i nigdy do szkoly nie trafie. odstukam swoje i z glowy, z glupoty poszlam do liceumm ogolniaka i teraz nic nie mam. to trzeba isc dalej

Ostatnia edycja:
POLNA moja za to tik taki łyka ,a mambe sobie ładnie je!!!!1 właśnie mi usnęła i to na podłodze !!!!latała i patrze a ta poduszke wzieła ze swojego łóżeczka i się położyła :-D:-D to agentka taka że szok ...a wczoraj piła 1 raz kakao , i zjadła 2 placki ziemniaczane!!a moja teściowa do mnie dzisiaj żebym jej wszystko dawała ostre i z pieprzem to dzieciak zdrowy będzie jak wszystko będzie jadł a ja na to ze jak ona gotuje (ona daje skwarki i smalec ze słonimy) i daje małej to dostaje biegunki i ją brzuch boli....już kilka razy tak było jak jej swoją zupe dała!!!!!!:wściekła/y:

FEEMMKKA jeszcze trochę i zobaczysz jak ci tej piłeczki będzie brakować!!!!:-)

Oleńka_19 przynajmniej Kacper przypomina że jest zebys nie zapomniala o nim a moze poprostu przewracal sie na drugi boczek do spania i tak jakos nozka/raczka mu sie omskla.Tak właśnie czytam co jadają wasze dzieci i dochodzę do wniosku,że moja to dużo jeszcze nie je

OLENKA - no ja miałam w ten weekend w końcu do szkoły pójść ... ale nam samochód nawalił i pewnie znowu nie dotrzemy :-p bo taki kawał autobusami to się nie chce ... :-p

POLNA - no domyślam się że wolała byś no ale ... :-p chciałam Cię pocieszyć że nie jesteś jedyna oczekująca :-p :-p :-)

KITTY - wszystko mnie boli -_- ... ale aż tak na ten kręgosłup narzekać nie mogę :-)

reklama
Oliwka slonine i smalec :no:ja przyprawiam zupe i miesa tak jak dla Nas no ale bez przesady, jak mozna dodac smalcu do zupy :sorry2:
wiesz wsumie nigdy nie dawalam mamby ale chyba kiedys pasuje sprobowac :-)
mi Ala tez kiedys usnela na dywanie :tak:

Do góry