reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka film wchodzi od 24 na ekrany chyba a on sie uparl ze chce isc ale chyba mu sciagne niech chlop obejrzy przy piwie w domu nie lubie tak ostrych horrorow.Ej dziewczyny wasze dzieciaki jedza platki na mleku????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
femme wiem wiem ta szkola odstrasza....ale ty to chyba nigdy tam nie zajdziesz, kazdy powod jest dobry by nie isc do szkoly:-D

kitty to raczej z piąchy dostalam bo synus do porodu jest ustawiony. i dalej mi przypomina o sobie....:-)

POLA moja teśćiowa to baba ze wsi starej daty ona i teść żyją na kiełbasie ,smażonych jajkach,zupie i kartoflach ze skwarkami!!!! mój daniel nie je zup to ja jej goruje co 2 dni jakąś zupe a jak mam sosik i ziemniaczki czy kotleta to młoda normalnie wsuwa!!!!!a i muszę się pochwalić bo moj mały zjadł mi dziś pól szklanki rosołku z cilecinki ikurczaka z marchewką i kaszką manna!!!!A spróbuj dać Ali mambe tylko ja jej daje po połowie kostki!!!!

Ehh od jutra zaczynam eksperymenty z jedzeniam dla mojej malej nie zaszkodzi jej chyba a moze urozmaici tylko male menu ehh mam nadzieje ze zasmakuje

Ja to horrorów nie mogę oglądać za bardzo się boje i na tvn w środy zawsze jakiś fajny leci a ja nie mogę :-( i Kuba jak tylko zobaczy że włączam to każe mi przełączać :-p bo nie mogę się bać ... :-p

OLENKA - najważniejsze że jestem zapisana ... jakoś zaliczę ... muszę dokończyć ten rok bo później to już w ogóle mi się nie będzie chciało :-/
Mi Ninka to dupkę wypina :-p

Kurdę jak tak słucham was (POLNEJ i OLIWKI ) to też chce żeby Ninka taka większa była :-pa jeszcze się nie urodziła :-p ale tak fajnie was się słucha :-p

Oliwka oki dam :happy2:
moj P napisal smsa ze jak Futyma znowu powie ze mam zadzwonic w inny dzien to On do Niego zadzowni i z Nim porozmawia jak facet z facetem :szok::-D
a tesciowe to masz ekologiczna :-p:-)
no i gratulacje dla Bartka :tak:
Ja dzis mialam pomidorowke z ryzem a na drugie danie kluski slaskie z sosikiem i surowka - Ala oba dania ladnia zjadla :happy2:

No ja też uciekam :-p boli mnie już wszystko pora się położyć ...zresztą zaraz Kuba mi tu do łóżeczka wskoczy ... a że dobry humor mam więc może coś teges ... :-p:-) dobranoc ! :-)

reklama
Olenka,Kitty Dobranoc :tak::happy2:

Femme taaa zobaczysz jak bedziesz wspominala gdy Ninka byla taka malutka i nie biegala po calym mieszkaniu albo nie zrywala firanek :-):-D
dzis Ala przy jedzeniu pomidorowki wrzucala ryz pod stol a wszamiala tylko sama wode :-D

Do góry