heja.
Papitka no laske bym chyba telepatycznie za kudly i o bruk.Temu daleka jestem od pozyczania rzeczy ktore mogą mi sie przydac osobom do ktorych zaufania pelnego nie mam. Fakt jak narazie sie nie zawiodlam, bo i przyjaciolki diwqe i Ł siostra oddają wszystko w takim samym stanie jak wziete, no chyba ze ubrania. nie wymagam zeby byly nie tzkniete, bo one są do noszenia..a wiadomo nosisz to i bywa ze niszczysz. Nie bede przeciez kamienowac ze spodnie znoszczyl dziec ktorejs. Ale zeby pozyczony wozek mi albo zniszczyli,albo nie oddali.. no pobilabym.
a co do figury. Ja to mam meską bardziej. chyba. tzn, nogi szczuple, tylek maly, plaski, za to boki sie pojawiają i jak tyje to taka opona na brzuchu i ramiona. w plecach szersza jak Ł, ramiona jak u postawnego chlopa.
przed F to ja lachn jakich malo bylam. 163 cm ok 52-54 kg, miseczka C. i wciecie w talii mialam.a boków nie. No ale duzo przytylam w ciazy, skora sie rozciągnela i sie nie wciągnela.zdiec z bikini nie mam.. bo sie nie sfotografowalam w tym odzieniu.
wczoraj od tesciow wrocilismy. Byla nawiedzona siostra Ł, ale chyba chora.. bo ani razu niczym glupim nie palnela. Ł odwiedzil swoją babcie, zaawiozł jej kwiatki, ja do swoich zadzwonie we wtorek.
a dziś ma przyjaciolka do mnie przyjechac z dziecmi i malzonem.