• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej u mnie bardziej dzień organizacyjny z P. szykujemy pomału wyprawkę dla małej a że z nim trudno coś wybrać to zabiera to więcej czasu niż myślałam ale jakoś daliśmy radę . Ja też coś się dziwnie czuję ale to pewnie przez pogodę i mała daje mi popalić równo dzisiaj . Buziakii dla was:-)

reklama
Hej.
No u nas tez po staremu. Mala dzis drzemke miala tylko 20min;/ a pozniej szalala i szalala bo "kuzyn" z daleka przyjechal a moje dziecko uwielbiaaaaa dzieci, ale dzieci maja do niej dystans:p Kuba ma 2,5 roku i tez tak na odleglosc do Majki :p ja cos czuje ze to niezle gigantka bedzie:p jedynie podobal mu sie jak rzucal malej pilke "na glowke" a ta mega radoche miala:p
Moj T sie smieje ze na plac jak bedziemy chodzic to wszystkie dzieci beda uciekaly :D

Ona juz spi a ja mam chwile wolna;) zjadla jogurcik, bagietke ze mna z szynka i serem popila i zasnela na kolanach ;)
Dzis tez pilnowalam sasiada. Zawsze pare groszy wpadnie. To co za niego dostaje idzie w skarbonke ::)

Moj T chyba dzis cos oczekuje ode mnie :D pojechal do sklepu, pytal na co mam ochote, zrobil kolacyjke, herbate, przyniosl deserek :D

DSC_1043.jpg
Tak moje dziecko dzis poszlo na drzemke:p w ostatnim czasie dziwne pozycje do snu przybiera ;)

Załączniki

• DSC_1043.jpg
    DSC_1043.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 60
Moja niedobrzyca dopiero usnela...
MADZIALENA jak samopoczucie gdy D. imprezuje? :d
MADZIA uuuuuu.... bedzie akcja w nocy hehe ;d
23MAY boziu Jula juz tyle... zapieprza ten czas.

Wytrwalam z dieta :) dzisiaj kuzynki byly, ona na obiad kopa ziemniorow, kotlet devolay i surowka, a ja taki maly kotlecik z fileta i smazony bez tluszczu, smiesznie to wygladalo, a tak ki zoladek skrecalo na widok devolai... mmm..
Zapisalam sie wkoncu do fryzjera na slub i mnie ledwo wcisnely :eek::eek::eek::eek: na 9.30 mam. Do kosmetyczki tez sie juz zamawiac musze.

paulina jakos się trzymam hihi:) mnie też dzisiaj skręcało jak siorka wyciągnęła rurki z kremem, ale kurcze odkąd ograniczyłam słodycze nie czuję się taka pełna, ale wiadomo dzisiaj babcia poczęstowała mnie czekoladką z bombonierki to nie odmówiłam :P jedna nie zaszkodzi
madzia dzieci to są wygimnastykowane, nie ma co:) też mam gdzies podobne zdjęcie mojego synka:)

Ale się wkurzyłam... ukruszyła mi sie jedynka:wściekła/y: dobrze że dentysta jeszcze był w gabinecie ale ząb do leczenia albo do wyrwania, także czeka mnie spory wydatek:( Siedziałam na fotelu od 20 do 22;/ na szczęście wypełnił mi ząb kompozytem i zrobił rekonstrukcję ale to tylko tymczasowe, i 80 zł poszło... pisałam do D. mówi żebym się nie martwiła ale nawet nie wie jaki to wydatek:( Normalnie załamana jestem:(

Dopiero się wykąpałam i coś zjadłam bo przez godzine nie wolno mi było jeść ehh dobrze że ten dzień już minął
Dobrej nocki

MADZIALENA ja bez slodyczy, jedzac kolacje kolo 18 naprawde czuje sie lzej. Juz nie ma takiego obciazenia gdy jadlam kolacje kolo 22...
NADULINA szczerze? Nie dalabym rady ;) ja wole imprezowac z moim A. i znajomymi. Wychodzimy rzadziej bo dla N. opieke trzeba znalezc ale ja nie zaluje... Poprostu gdy jestem bez A. na imprezie czuje sie dziwinie i nie swojo.

Ja ide dzis na zakupy z moja druhenka, wyczuwam calodzienne ploty ;d

Witam niedzielne;) widze tamat diet i nie mam ci aie bardzo udzielać moja waga to 55kg a mam 168cm chciałabym przytyć ok
5kg.

Bez S.to ja mogę na kawe i plotki a na imprezy bez niego nie chodzę bo nie potrafię się bawić:)

Paulina-Powodzenia na zakupach.

Happy to ja mam 170cm a mój cel to 55 kg:P

My różnie wychodzimy zalezy od okoliczności jak jestem u siebie i dziewczyny bez facetów to i c nie idzie bo po
co tu zależy bo tu sami koledzy więc jak mi się chce to ide ale czasmi ajk idę sobie pod blok piwko strzelic to po co a na imprezy razem chodzimy bez sensu tak oddzielnie

reklama
kasiek- tylko ze ja przy tej wsadze mam chude ręce i nogi w ubraniu tego nie widać ale w bikini już tak:/
na tym zdjęciu waże 55kg.
jajaj.jpg

Załączniki

• jajaj.jpg
    jajaj.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 68

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry