G
guest-1673535084
Gość
MAMUSIU NIKOSIA ja mam w pudlach popakowane. Moze kiedys sie przydadza. A. chce drugie dziecko kiedys miec. Ja srednio.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja czekam na wyniki tej amniopunkcji i potem badań genetycznych i będę wiedziała na czym stoje czy się jeszcze zdecyduje raz na ciąże czy odpuszczam i Nikoś będzie jedynakiemMAMUSIU NIKOSIA ja mam w pudlach popakowane. Moze kiedys sie przydadza. A. chce drugie dziecko kiedys miec. Ja srednio.
ja mialam to szczescie ze ciaza zaskoczyla mnie na 3 roku i udalo sie skonczyc przed porodem bo nie wiem czy z dzieckiem dalabym rade dziennie dokonczyc bo najwzyczajniej w swiecie nie mialby kto zostac z malym a przejscie na zaoczne to jednak kasa.Paulina, daj spokoj przeciez chcesz skonczysz szkole a czy nastapiloby to od razu po gimnazjum czy tez pozniej nie robi wielkiej roznicy wazne ze masz w planach skonczyc;-)nie zrezygnowalas ze szkooly bez powodu dlatego nie zwracaj uwagi na gadanie innych;-)
Mamusia Nikosia, ja ubranka skladuje u rodzicow bo mam mlodsze rodzenstwo wiec moze kiedys komus sie przydadza bo my wiecej dzieci nie planujemy, w sumie siostra ma prawie 23 lata ale nawet chlopaka nie ma ale kto wie moze sie przydadzaja mialam to szczescie ze ciaza zaskoczyla mnie na 3 roku i udalo sie skonczyc przed porodem bo nie wiem czy z dzieckiem dalabym rade dziennie dokonczyc bo najwzyczajniej w swiecie nie mialby kto zostac z malym a przejscie na zaoczne to jednak kasa.