Witajcie
Ł dzis na wolne wiec poszlam do jeszcze 2 przedszkoli obczajac co i jak bo mozna skladac do 3 i wpisac od tych najwazniejszych, kazde blisko wiec popatrzylam na ile sie da i juz wiem ktore przynajmniej teraz wydaje sie najbardziej ok ale do ktorego by sie nie dostal bedzie dobrze, do jednego mamy 3 minuty na piechote do drugiego 5 minut a do trzeciego jakies 10 minut oczywiscie idac z Bartkiem za reke i to najbardziej mi sie spodobalo. Oby sie dostal bo chce w koncu isc do pracy.
Tez mialam bole krzyzowe, masakra ale co poradzic, rodzilam 7h10 minut, niby szybko jak na pierwsze dziecko. Jesli chodzi o chodziki nie uzwalam nie widzialam potrzeby a i czesto tak jak Olcia pisze dzieci chodza wtedy na palcach albo tak jak Lizy Daniel uderza pozniej we wszytsko gdy juz samo chodzi wiec jak dla mnie moze tego nie byc, duzo lepszy jest pchacz ale tez nie mialam
Paulina pociesze Cie, Bartek tez zasnal o 22.30 ale wstal chwile po 6
Malenstwo witaj ponownie, jak teraz Wam sie uklada?na co chorowalas? mam nadzieje ze juz bedzie dobrze
Renata, tez planuje wybrac sie na szmaty akurat w moim ulubionym w czwartki dostawa a Ł wtedy ma wolne wiec moze pojde
Asik, jeszcze raz zdrowka dla corci