My slub bierzemy koscielny. Bo sami tak zdecydowalismy. Ja w ogole o tym nie myslalam ale moj zaczal mowic ze chce zebym byka zonka jego

i robimy tylko obiadokolacje w restauracjii dla najblizszych. Na drugi dzien zrovimy grilla u mnie w domu i wsio. Wstyd mi sie przyznac ale ja to z rodzinka w ogole swietnie zyje.. Chrzestnych widzialam na komunii i jakis czas tenu od strony ojca ktory nie zyje zaczela sie rodzinka odzywac.. Ale jak mama zostala sama z 4 malych dzieci to nikogo nie bylo zeby pomoc czy cos..
A tesciowa mi nakazuje ze mam im dac zaproszenie bo tak wypada.. Haha powiedzialam ze g***o wypada i nie dostana zadnego zaproszenia. Ciagle o tym jeczy. I mama moja ze swoim bratem sie nie odzywa, wiec ich nie bedzie.. Ojciec ze swoja rodzinka sie nie odzywa tez ich nie bedzie.. Masakraa.. Dobrze ze mam 4 rodzenstwa to beda rovic sztuczny tlum z mojej strony

Zaprosze znajomych rodziny ktorzy na nasYch wiekszych imprach zawsze bywaja i jedna ciotke z wujkiem i dziekuje

A mama T mowi do T. Zapros chrzestnego z zona i jego synow ktorzy maja swoje zony i dzieci. A przepraszam po co? I to samo z chrzestna.. Bez jaj..
Wiem ze z nia bedzie ciezka.. Boo ona nam chce organizowac wzzystko.. Teraz jest w Niemczech wiec tylko cos zagaduje ale jak wroci to Booziuu wiem co bedzie sie dzialo..
A w ogole tak wspaniale jest ze nie mamy swiadka dla T.. Haha bo nie ma kogo.. Kolegow chlejusow sory ale spraszac nie bede. Zaden ze szwagrow nie bedzie bo przeciez gadamy z nimi od swieta bo tez maja foszka od sierpnia jak sie dowiedzieli ze bierzeny slub i zaczeki gadac ze oni wszyscy beda nam pomagac ze suknie mi pomoga wybrac lokal orkoestre.. Boooze ale byla wojna.. Teraz o tym nie wspominaja i dzwonia raz w msc.
Dostana zapro w kwietniu. Przyjda to przyjda, nie to plakac tez nie bede..
Noo i to na tyle o moim slubie

Moglabym gadac i gadac wymysly tesciowej.. Oo albo najleosze jedno tez walnela. Ze mamy zamowic sobie firme do strojenia kosciola. Ja mowie ze mam znajoma ktora zajmuje sie tym i ona to zrobi po kosztach a ta nie bo to wstyd ze firmy nie bedzie.. Jak bede na lapku wstawie wam jak ta kobitka przygotowala stol w styczniu na slub rodzicow

ma reke do tego