reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia- noo moja to samo ma. Mowie ze nie wolno to siada na podloge szybko i albo placze albo rusza w swoim kierunku broic dalej:p dzis np wylala mi pol szklanki wody do lozka.. Pozniej wlazla na lozko i sie w to polozyla czekalM na reakcje i zaczela sie podnosic do gory i raz jedna noge w gore a raz druga dawala hehe
Paulina- noo zaopatrz sie przed wyjazdem;) ja jak jestem w Pl i cos mi brakuje to zawsze apteke odwiedzam:) nie wszystko dostane w polskim sklepie.

W ogoke wczoraj bylam w sklepie ang i babka pyta mnie czy to moja siostra bo bylam z mala ja mowie ze nieee ze to moje dziecko ta patrzy na mnie i pyta ile mam lat mowie ze 23 a ona sie zdziwila i powedziala ze wygladam na jakies 16 :p hehehe cala droge do domu szlam i zacieszalam do siebie:p
Poszlam przylizana, nieumalowana. Bo caly dzien w domu siedzialam to sie nie maluje w domu a na wieczor mi sie nie oplacalo:p wiec tak wyskoczylam:p

U nas dzis na obiad Pomysl na chlopski garnek ;)

reklama
Hejka:-)
Laski nie dam rady was nadrobić;/ Siedze na kompie u brata bo laptop coś nawala, D. może zawiezie go na gwarancję, także jestem bez neta:) Chyba że brat mnie puści do kompa:-)
paulina lepiej zaopatrz sie w potrzebne lekarstwa, ja jak nawet jadę do teściów to zawsze biorę coś od gorączki i na biegunkę w razie czego:-)
magda ja ostatnio poszłam do sklepu mamie po papierosy a babka do mnie proszę dowód... jakaś nowa była hehe też często biorą mnie za młodszą:-)

U nas słoneczna pogoda:) Po południu idę do ginekologa odebrać wynik cytologii, na dniach pojedziemy do teściów ale to jeszcze zobaczymy bo w sobote idziemy na urodziny do synka mojego brata:)

D.dostał propozycję wyjazdu na pół roku do Niemiec, zjeżdżałby na 4 dni w miesiącu, ale jeszcze się zastanawiamy.. nie bardzo mi się to podoba i nie wiadomo czy mógłby wrocic po powrocie do obecnej pracy;/

Dużo zdrówka dla Was!!:-) Miłego Dnia:)

MADZIALENA moj do Szwecji jechal na 3msc s jest juz poltorej roku tam.

Moja tylko sie cieszy jak mowie ze nie wolno i robi dalej swoje.

Edit spaghetti tworze :)

Załączniki

• 1392896345430.jpg
    1392896345430.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,
wczoraj wieczorem postanowilam ze dzis zrobie wielkie sprzatanie, wstalam a tu @, nie przekladalam roboty bo juz tak mam gdy postanowie musze zrobic ale dzieki temu okna czyste, firanki i zaslony tez, koce, pociel poprana, dywany wytrzepane, meble umyte:-pna jakis czas mam z glowy;-)
dzis myslalam ze zejde na zawala, wychodze z lazienki patrze a Bartek raczkuje po parapecie w pokoju, cale szczescie ze nie spadl bo parapet waski a Ł mial go pilnowac bo ma wolne, oczywiscie nie zauwazyl a nie mial nic wiecej do roboty:angry: byl w kuchni a maly wlasnie z kuchni przyniosl sobie krzeslo zeby wejsc, nie wiem jak mogl nie zauwazyc:wściekła/y:
Faktycznie czas leci, mam wrazenie ze dopiero szlam na studia, jak dzis pamietam wyprowadzke z domu a to juz tyle lat
Olcia, Asik zdrowka dla dziewczynek;-)
Paulina, fajne adidasy, ja musze Bartkowi kupic bo te z jesieni to rozmiar 25 i sa male:dry:
Madzialena, mnie tez czesto pytaja o dowod:-p

anula u nas buty synka z jesieni też juz za małe:) Trzeba bedzie wybrać się na zakupy, na szczęście kurtki wiosenne są dobre:-) Dobrze że synkowi nic się nie stało, tak to juz jest z tymi tatuśkami, nie zawsze upilnują;/
paulina dopiero wczoraj dowiedzieliśmy się o wyjezdzie ale mamy jeszcze czas na zastanowienie, wiem że dalibyśmy radę:) no zobaczymy:) a malutka przesłodka na tym zdjęciu:):)

Ja mam chwilkę żeby posiedzieć na kompie, brat poszedł na dwór:-) u ginekologa juz byłam, cytologia wyszła ok ale mam sobie kupić
iladian Direct plus i raz na tydzień aplikować, tak zapobiegawczo:) synek śpi,jak wstanie to pójdziemy jeszcze raz na dwór:)

ANULA my mamy 21. Sadze ze 20 dlugosciowo byloby ok ale moja Nika ma szeroka stopke i moglyby ja cisnac. Nie ma po kim miec wielkiej stopy, ja mam 35/36 a moj A. 39/40 ;p

My wlasnie sie kapiemy. Zaliczylysmy dzis dwa spacery i to na nozkach. Piekna pogoda trzeba korzystac. Zaraz kolacja i N. do spania.

Bartek jeszcze chodzi ale on zasypia okolo 22
Paulina my tez male ja 37, Ł 42. Bartkowi pierwsze buciki takie do chodzenia kupowalam na dzien dziecka wiec mial praktycznie 11 mies i juz wtedy mial sandaly na 21 ale on tylko w gore rosnie i stopy tak samo, na 2 latka wazyl 13 kg obecnie wazy 13,5:-pa ma 95 cm wiec wyglada jak szkieletor, gdy go rozbieram do kapieli mozna liczyc zebra:dry: mysle ze adiadasy 26 beda w sam raz, zimowe ma takie i sa dobre a wiadomo takie sa ocieplane.
Adidasow jeszcze nie mam upatrzonych ale juz na oku mam fajne trampki http://allegro.pl/hm-angry-birds-trampki-nowe-26-i3970308651.html

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina sliczna masz niunie ale podobna do Ciebie ;p

Anka dzieki juz lepiej dzisiaj juz przeszlo ;)

Jejciu jejciu dzwonilam do tej babki od mieszkania to kafelki juz polozone w kuchni i lazience drzwi tez juz przyszly jutro meble od kuchni pomalowac jeszcze musi i panele polozyc w poniedzialek umowe podpisujemy i 1 marca sie wprowadzamy :D

I od jutro do niedzili ide do pracy wiec pare grosiakow wpadnie ;p

Do góry