reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina- jak pogoda to pewnie ze trzeba korzystac z dworku;) u nas padalo wiec pod wieczor dopiero z nia wyszlam na pol godz od razu zakupy zrobilam.
Anula- swietne te trampy ;)
Olcia- a gdzie bedziesz pracowac? A mala z kim w tym czasie??

U nas szykuja sie duuuuuze zmiany.. Ale aby nie zapeszyc i jutro bede wiedziala to na 100% wiec wtedy wam powiem dopiero;)

Gwiazda zaraz do spania.
Glowe mi rozwala.
Jedynie sie ciesze ze swojego okresu ktory dzis przyszedl i i jest samo plamienie no bo biore tabsy ;)

reklama
Magda z moja mama bedzie a do kwiaciarni ale dobrze placa wiec co mi tam ;) co ma byc to bedzie dawaaj pisz ;D chciaz troche sie domyslam o co moze chodzic

Jakich wozkow uzywacie? Zadowolone jesteacie?

Ostatnia edycja:
Hej

Magda :D gratulowac??? czy mieszkanie zmieniacie ??:D

ja jutro jade do zakaznego. ciekawa jestem czy wyszlą mnie na jakies dodatkowe badania, czy co?
jade z F bo pozniej na SI.

a ja wzielam sie za robienie jajek. kurczaka juz wytworzylam i kilka pisanek. jak mnie to odpreza.

Renata to samo mialam na mysli xd
Pokazesz ego kurczaczka? Ze wstazek czy jak?
Ja kiedys jak bylam z krwiodactwa w klinice onkologi dzieciecej to dostalam koszyk z papieru i kurczaczka robionego przez dzieci i do tej pory go mam :D

Magda to trzymam kciuki&&&:)

Paulina urocza niunia;)

Anula wiem o czym mówisz tydzień temu byłam w Lublinie odebrac dyplom ten już ostatni i wychodząc na schodach rektoratu łezka się zakręciła:p

MAGDA ales jest :p ciekawosc mnie zezre do jutra.. &&& ;)
OLCIA dzieki, osoby ktore sadza ze mloda do mnie podobna moge na palcach jednej reki zliczyc ;p ja mam tako monodi 3w1 i coneco saturn. Z coneco bylam zadowolona do wyjazdu nad morze, tam zawiodla. Tako sie zarabiscie prowadzi ale ciezki strasznie a po zlozeniu duzo miejsca zajmuje.

Diabel padla ;)

Paulinka ja mam coneco v3 zaluje ze go wzielam bo spacerowka do bani i sie nie sklada jedyny plus to kola pompowane teraz chcialam x_lander ale nie podoba mu sie juz bo jest tak samo duzy jak ten.coneco chcialabym zgrabna spacerowke skladana i nie moge sie zdecydowac ogladam przegladam i nie wiem zobacze te co ty wymienilas

Renata wooow :eek: sliczne

Jesli nie bedziesz sie poruszala w miejscach gdzie jest piasek i wieksze kamienie to coneco saturn jest ok. Tyle ze wlasnie po piasku nam sie kola zrypaly a moj jasnie panicz narzeczony do tej pory nie ma czasu naprawic i kola sie zacinaja :p za saturna dalam bodajze 460zl w entliczku. Wiem ze maclareny parasolki sa zarabiste, kosztuja swoje ale ponoc warte ceny

reklama
Tak patrze nainternecie ale coneco toldeo tez sie wydaja dobre i opinie tez sa ok ale musxe isc do sklepu i na wlasne oczy sie przekonac xd no za dobry wozek trzeba dobra cene zaplacic ;p facet to facet naprawiac bedzie jak juz ktos naprawi ;D albo stac nad glowa trzeba i truc ;p

Do góry