reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
młoda mama widać że synek zadowolony:) I z tego co piszesz bardzo ładnie je, apetyt ma nie ma co:)
happymum ale Dennisek ma super dziewczynę:-D a jaki zawstydzony:)

Mój łobuz już śpi a ja oglądam Taniec z gwiazdami :p

Hejka:)

młoda mama szkoda że kwiatek odpadł, za tydzień finał, mogłaby wygrać Aneta Zając:p

Synek jeszcze spi a ja w spokoju pije sobie herbatkę, na 13 idziemy do mojego brata na torta:) W sumie to będa potrójne urodziny bo synek i córka brata tez z maja więc robia wspólne:) Szkoda że D. jeszcze będzie w pracy i nie zdazy na torta;/

Miłego dnia

Pospalismy do 7.50, szok wyspana jestem jak nigdy. Ł juz w pracy dzis do 16, zaraz trzeba brac sie za sprzatanie bo pozniej trzeba obiad zrobic i cos slodkiego na weekend bo chlopakom obiecalam. U nas nadal pada, w nocy tak lalo ze pod blokiem strumien plynal :no:
Happy Bartek tez ma narzeczona po sasiedzku, zawsze gdy ja widzi biegnie dac buzi hehe oczywiscie starsza bo dzieci w swoim wieku nie lubi:-p
Madzialena, zjadlabym tort ale nie ma u kogo, pewnie dopiero na Bartka urodziny bedzie okazja:-p
Ja tanca z gwiazdami nie ogladam, w sumie polsatu nie ogladam

Witamy się:)
U nas znów goraco wiec pewnie pójdę kupic basen malemu i cos na obiad;)
Aniula-Dennis lubi dzieci w kazd wieku ale tylko wybrane

Hej

Mloda mama mi sie nie podobaja takie wozki a co do naszych drog/chodnikow to czasami gorzej niz na wsi i lepiej pompowane

Happy sliczna dziewczynka a jakie fajne imie ;p

Madzialena dobrze tak za jednym zamachem ur ;) chociaz ja tak nie lu ie tortow fuuj ;p

Ja jeszcze w lozku leze wczoraj do mnie zadzwonila Pani z up ze jest oferta pracy na fryzjerke a mam nadzieje ze do 18 ten salon to bede mogla odmowic ... tak mnie zrazila moja byla szefowa ze nie chce pracowac w zawodzie ;/ moge robic znajomych rodzinie ale w domu ;D

Witam z rana ;]
Happy nawet mnie nie denerwuj u mnie za oknem to basen jest ale deszczowy woda po kolana ;/
zimno wieje brrrr okropnie ;[

My pospalismy do 6.30 myslalam ze maly teraz troche usnie ale nie bardzo chce ladnie sie bawi w chodaku a ja pije goraca herbatke z cytrynka na rozgrzanie ;-)
Ł w pracy do 14 a pozniej jedziemy do mojej mamy na kawe ;)
jutro mam gosci bo mam imieniny wiec moze jakies ciasto upieke :-D

olcia ja również nie przepadam za tortami ale okazjonalnie mogę zjeść:p Zdecydowanie wole upiec jakies ciasto bez tych słodkich mas:)

Mój synek woli zabawę ze starszymi dziećmi, pewnie dlatego bo poświęcają mu więcej uwagi:) z rówieśnikami zaraz kłóci sie o zabawki ale i tak jest poprawa bo zaczyna ustepować albo wymienia sie:)

U nas tez leje ale ciepło jest, ja juz byłam na zakupkach i kupiłam dzieciakom owocki i troche słodyczy, od mojej mamy i sióstr dostana zabawki to akurat będzie:) dobrze że brat blisko mieszka ale i tak nie chce mi sie na ta ulewę wychodzić;/

reklama
Hej :-)

U nas z pogoda podobnie jak u Happy ;)

Ja wczoraj zasnąć nie mogłam.. do 1 chyba się wierciłam, a rano poleciałam z mała na carboot;) Nakupilam sobie wreszcie trochę szmatek bo zawsze wracałam obładowana dla malej z rzeczami. No ale jej tez kupiłam fajny płaszczyk na jesien lub dopiero nastepna wiosne, gumiaczki, wielka lale szmacianke, kierownice grajaca i już nawet nie pamiętam co jeszcze ;) Wydalam lacznie chyba ze 12f a rzeczy od groma. Zreszta Happy wie jakie cuda można wyrwac na takim "ryneczku" za grosze.

Mała wrocila zmeczona, bo obudziłam ja po 7 a poszla spac wczoraj po 23. Zjadla drugie śniadanko, zapila kakao i padla na sofie ;)

A mnie cos dziś wzielo i robie rosół, gyrosa i karpatkę :-D

A wy dziewczynki jak torta nie lubicie to ja nie pogardzę :D byle nie za slodki i bez tej masy marcepanowej :D

Zaraz jeszcze posprzątam łazienke, później zmyje podłogi i wsio ;)

Do góry