reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Damian nadal marudny, co chwile płacze no ale dziś już tempka normalna. I oby nie wróciła.

Happy wow, u Was tak gorąco, aż Dennis w basenie się pluska? super

Paulina fajnie dzień spędziliście

Magda u nas też nudy. Jak z młodym będzie ok to może popołudniu do znajomych się wybierzemy

reklama
Noo u nas tez cieplo, dobrze ze wiaterek powiewa bo inaczej patelnia by byla.

Pranie juz mi prawie wyschlo w tym sloncu.

Mala poskakala na.trampolinie, zjadla talerz zupy az i zaczela przysypiac na dworze to wzielam ja do domu i awantura teraz jest. I nie polozyla sie tylko stoi na nogach a glowa lezy na sofie :D czort maly ;)

Milej niedzieli ;)

Hej

Paulina i ma pytanko do Cie bo za kazdym razem zapominam wybraliscie juz piosenke na pierwszy taniec? I jaki bukiecik? Wczoeaj na fb wynalazlam zaj.. . Bukiety z broszek itp normalnie cudo ae takie drogie ze szok

My juz bylysmy na spacerku przyszlysmy Zu sie wyspala i zaraz lecimy na plac zabaw bo sloneczko zawitalo do nad xd u nasz najblizej to wriclaw zoo ale mydlam zeby wybrac sie tam na dzien dziecka ;)

OLCIA nie wybralismy jeszcze :) bukiet chce napewno czerwony ale jaki to nie wiem..

Mloda poszla na spacer z tatusiem a ja leze ;)) jaka cisza

HejKA :)

Magda masz racje. prawie calą noc. ale nie z nerwow bo one zniknely. ulewa calą noc byla i burza. takie grzmoty byly ze zasnąc nie moglam.
I jakies porąbane sny ma. raz mi sie snilo ze pronilam, potem ze Oskara autobuś zabił, pozniej ze Ł goły latał. No zglupiec mozna. niewiem czy mnie coś bierze czy to tak ma być :)

Komunia sie udala. F wysiedzial cudownie spokojnie. nie poznawalam go :D podczas obiadu tez ok. obzarlam sie jak bąk. brzuch mi. i booooooooooooooooooziu.. był tatar. zjadlam tylko kanapeczke.. lzy w oczach bo uwielbiam.

Hejka:)

paulina
super fotki:) Widac że wycieczka udana:)
renata i juz po wszystkim:p Widzisz jakiego masz grzecznego syna, a tak sie bałaś:)
happymum zabawa klockami najlepsza, mój synek dostał taką dużą pake klocków na 2 latka to do tej pory się nimi bawi:)

U nas dzisiaj pogoda ładna, w końcu! Na obiad robie spagetti i lecimy na spacerek:) Wczoraj było bardzo duszno i w dodatku w moje dziecko cos wstapiło, nie dośc że nie chciał nic jeść to w dodatku 4 razy popuścił w portki, gdzie juz tyle czasu tego nie robił, na szczęście dzisiaj wszystko wróciło do normy:)

Miłego dnia

reklama
Mam pod opieką 4-letnią córkę sąsiadki. Siedzę z cała gromadką na dworze bo ciepło się zrobiło chociaż się chmurzy. Jak na razie ładnie się bawią nie licząc tego, że już z młodym raz się pobiła ( no bo jak ona może ruszać jego "motol"???)

Do góry