• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczynki:-)
znowu zwialam na chwile do tesciowej i musialam nadrobic Was:-p

Firanka wspolczuje Ci zapalenia krtani.. tez to mialam i to bylo strasznie .. u mnie do tego doszlo zapalenie tchawicy.. matko.. 3 tyg nie umialam slowa powiedziec:-Dwiecie jaka cisza byla:-p zycze szybkiego powrotu do zdrowia i caluski dla chorej Nicolki:*
Asiowo wspolczuje zlego samopoczucia.. kurcze to nie wesolo masz:baffled:dobrze, ze mozesz do rodzicow pojechac bo inaczej to az strach:no:

Aha dziewczyny, co do zlotu to ja sie pisze jak najbradziej.. jest nas 3 wiec super spotkanko mozna zrobic:-)trzeba tylko wybrac jakies miejsce, gdzie wszyskit mailaybysmy jednakowa droge no i pyt czy spotykamy sie same na pogaduchy czyz dzieciaczkami:tak:ale ja sie na to pisze jak najbardziej:-)super:-)

reklama
Iwoneczka no fajnie by bylo gdybysmy mogly wszystkie sie spotkac ale niestety, Polska jest duza..

A co do sprzedawania ciuchow to ja pare rzeczy sprzedalam a w zamian za to kupila Lenie nowe.. ale teraz juz nie sprzedaje.. jak bede w ciazy i dowiem sie, ze to chlopiec to posprzedaje te rozmowe i kupie cos chlopiecego ale tak to narazie nie sprzedaje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry