reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kitty korzystaj jak mozesz :) Moj Filipus na szczescie siedzi grzecznie na lozku i uklada takie jakby Puzzle z Kubusia Puchatka ;D Naprawde fajniutkie sama sie nimi bawilam <WoW>

reklama
Iwoneczka a czemu tak myslisz?? nie chcesz dzidzi jeszcze jednej?? ja tak moiwlam jak urodzilam lene - nigdy wiecej dzieci.. i tak mniej wiecej po 7 m-cach wszystko wrpilo do normy i chce miec jeszcze jedno dziecko:tak:

baska Filipus mi wystarcza za 10 HiHi ja sama jestem jedynaczka i tak jakos nie jestem przekonana :) Fajnie by bylo miec parke <WoW> bo jeszcze sobie do glowki wbije i bedzie zle .. :D Zobaczymy.. czas pokaze :)

Czy u was dziewczyny też jest tak zimno??No bo u nas normalnie zimowo dziś jak szłam z małą na spacer to normalnie w zimowych ciuchach grubej czapce,rekawiczkach

kitty u mnie chlodno, ale nie mozna powiedziec ze az tak zimno :) Z jakies 15 stopni bedzie :) A przez ostatni tydzien to po 20-23 stopni bylo... wyobrazasz sobie w Londynie w pazdzierniku az niewiarygodne :)

CZĘŚC BABECZKI
Ja tylko na chwile!!!!
Dziś byłam na zakupach i dwóch łepków ukradło mi torbe z dokumentami i kartą do bankomatu,:angry::wściekła/y::wściekła/y:na szczęście kase zdąrzyłam wydać...i szybko pojechałam zablokować kare i na komisariat spisać protokól że miałm swoje dokumenty i daniela dowód i unieważnić dowody do urzędu gminy!!!normalnie jestem w szoku i wyłam cały dzień bo pierwszy raz mi się to przytrafiło:sad:!!!!!!!jakbym ich złapała to bym ich skopała że to poprostu szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!Dobrze że telefonu nie wziełam bo akurat mi się rozładował,a miałam go wziąść ze sobą!! i szlak trafilo nowa torbe, portfel , dokument(musimy wyrabiać nowe )i czapke dla oliwki którą kupiłam i mój podklad za 55 zeta !!!normalnie załamana jestem tym co mi się przytrafiło !!aż teaz jak sobie przypominam to łzy mi lecą ,bo jak można być takim człowiekiem!!!???:no::wściekła/y::crazy:

Przepraszam babeczki ale nie mam weny i humoru dziś na odpisywanie i czytanie!! ale obiecuje że jutro jak się z tym prześpie to napisze !!!

Czesc Dziewczynki co tam u Was slychac :) Jak Wam leci nie mam czasku nadrobic tego co nabazgrolilyscie , ale troszku podczytalam :p:p
Moj filipek chory gardlo i migdalki i strasznie marudzi , ostatnio mialam problem z wejsciem na forum nie wiem czemu :/ wszystko nie bylo pok kolei jakies takie pourywane strony nie dalo rady nic napisac !! U mnie w sumie jakos leci !!z moim R jest dobrze wczoraj sie dowiedzialam ze jego kol z pracy rozpowiada wszystkim ze ja Go zdradzam i wogole takie jazdy ze szok jak zadzwonilam do ****a to myslalam ze wydre Go przez ta sluchawke i obije Go normalnie , ale sie rozlavczyl palant , wiec moj R bedzie zmieniac prace !!!Szkoda , ale przynajmniej nie bedziemy sie klocic przez takiego typa !!
Mloda dobrze narazie zdrowa troche sie boje zeby fifi jej nie zarazil , a on strasznie lubi ja calowac i przytulac i nie idzie mu wytlumaczyc ze nie wolno , masakra jednym slowem !!
Pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna :D

Oliwka to wspolczuje naprawde ja nie rozumiem takich ludzi , wzial by sie jeden z drugim do roboty a nie ludzi okradac masakra !!!! Chwala Bogu ze nie mialas zadnych grubych pieniazkow bo karta to duzo nie zdzialaja jak nie znaja pinu !! A tylko problemu naraoboili z dokumentami wszystko zalatwiac od poczatku jednym slowem trzymaj sie babeczko Kochana !!

Ostatnia edycja:
reklama
DOBRYWIECZOR :-) a ja mam troszke popsuty humor przez P :crazy: ale o szczegolach pisac nie bede bo jak zawsze chodzi o pieniadze :sorry2:

Kaska dzieki ,chyba tylko Ty zauwarzylas ze zmienilam fotke :-p:-)

Firanka a patrzylam na bluzki Japan Style :rofl2:

Oliwka :szok::szok::szok:
bylas wtedy sama -bez dzieci ? qrcze :no: WSpolczuje ,teraz pewnie bedziesz czula strach przed wyjsciem na zakupy :sorry2: zreszta nikt nie widzial ze Cie okradaja ? :angry: dobrze ze Tobie nic nie zrobili bo takim wariatom nie wiadomo co do lba trafi :wściekła/y:

Basia
ja tez ,ja tez chce na spotkanie :blink:

Miska
uuu to zeby Filipek nie zarazil Malutkiej :tak: bo wtedy to bedzie Cie ciezko :sorry2: a ten kolega co rozpowiada ze ..zdardzasz..moze podko****e sie w Tobie i ?:-):rofl2:

a Ja kupilam Ali (juz na mikolaja) ciuchcie , klocki i lozeczko dla lalek :rofl2:
jutro zrobie zdjecia to zobaczycie :tak:

Do góry