*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Kitty korzystaj jak mozesz
Moj Filipus na szczescie siedzi grzecznie na lozku i uklada takie jakby Puzzle z Kubusia Puchatka ;D Naprawde fajniutkie sama sie nimi bawilam <WoW>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na szczęście kase zdąrzyłam wydać...i szybko pojechałam zablokować kare i na komisariat spisać protokól że miałm swoje dokumenty i daniela dowód i unieważnić dowody do urzędu gminy!!!normalnie jestem w szoku i wyłam cały dzień bo pierwszy raz mi się to przytrafiło
!!!!!!!jakbym ich złapała to bym ich skopała że to poprostu szok

!!Dobrze że telefonu nie wziełam bo akurat mi się rozładował,a miałam go wziąść ze sobą!! i szlak trafilo nowa torbe, portfel , dokument(musimy wyrabiać nowe )i czapke dla oliwki którą kupiłam i mój podklad za 55 zeta !!!normalnie załamana jestem tym co mi się przytrafiło !!aż teaz jak sobie przypominam to łzy mi lecą ,bo jak można być takim człowiekiem!!!???

ale o szczegolach pisac nie bede bo jak zawsze chodzi o pieniadze 
:-)

bylas wtedy sama -bez dzieci ? qrcze
WSpolczuje ,teraz pewnie bedziesz czula strach przed wyjsciem na zakupy
zreszta nikt nie widzial ze Cie okradaja ?
dobrze ze Tobie nic nie zrobili bo takim wariatom nie wiadomo co do lba trafi 

bo wtedy to bedzie Cie ciezko
a ten kolega co rozpowiada ze ..zdardzasz..moze podko****e sie w Tobie i ?:-)