• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;-)
u nas tez ladna pogoda, Ł ma wolne i zaraz idzie z Bartkiem na plac zabaw, ja juz pranie zrobilam, ogarnelam i zaraz bede robic pierogi ruskie bo Ł od kilku dni jeczy zeby zrobic
Renata a jak u Was z warzywami? u nas przejdzie tylko fasolka szparagowa plus czasami kalafior i nic wiecej.
Olcia wrzuc na luz, ja juz sie nie przejmuje takim gadaniem:-p
Daga, zazdroszcze spania, Bartek jak zwykle zasnal o 22 wstal 6

reklama
Aniola-mój Dennis wczoraj zwariował i zasnął o 23:45 a wstał chwile przed 9. ...bo mu sie za tata zachciało czekać i żadnym sposobem nie mogłam go przekonać do spania

Anula warzyw gotowanych F nie tknie. z zupy wylowi wszystko oprocz ziemniaków. dla dokladnosci lepszej potrafi sitkiem, a ziemniaki pod woda myc zeby przypadkiem kawalek koperku sie do buzi nie dostał. Bigos czasami zje. Ale musze najpierw wrzasnąc.

z tym ze u F to raczej nie niechec do jedzenia ale przez chorobe. Autysci tak mają ze jedzą tylko wybrane produkty, i jakakolwiek zmiana nie wchodzi w gre.

Pierogi zrobione wyszlo 70 sztuk
Happy, Bartek w tamtym tyg do polnocy siedzial z Ł ogladali mecz i mimo ze zasnal tak pozno wstal po 6:sorry:
Renata a u nas to sie zmienia, np danego dnia zje ziemniaki a pozniej za nic nie tknie:crazy: i tak ze wszytskim tylko kotlety mu sie nie nudza

Hejka:)

U nas piękna pogoda a ja załamana bo musimy do wtorku siedziec w domu:( Byliśmy u lekarza i P. dostał jednak antybiotyk plus inhalacje z mucosolvanu. Pediatra mnie zdziwiła bo sama zapytała sie mnie który antybiotyk według mnie najlepiej działa na synka, w ogóle była bardzo miła

Co do owoców to synek uwielbia truskawki, poziomku, nawet sam zasadził dwa koszyczki truskawek, co prawda wyrosło tylko kilka sztuk ale jaka radocha:) Tak to pyszne truskawki mięliśmy od teściowej:) Lubi jeszcze jabłka, banany, arbuza, nektarynki, nie lubi brzoskwiń i czereśni:)

anula u nas na obiad tez pierogi:) Synek kiedys zajadał ze smakiem a dzisiaj ledwo 3 zjadł
happymum ja jakiś czas temu mierzyłam P. to miał równe 100cm:)
olcia nie przejmuj się gadaniem ale wiadomo nerwy człowieka biorą jak ktoś tak sie wtrąca

Miłego dnia

anula ja też wyjątkowo mało pierogów zjadłam :) Fajnie masz że Twój synek jeszcze śpi w dzień:) Mój to jak raz na tydzień pośpi w dzień to jest dobrze:) Dzisiaj jest strasznie nieznośny i nie dało mi się go namówić na drzemkę;/

Madzialena spi bo wstaje o 6 czasami i wczesniej a zasypia 22 wczesniej nie ma szans:sorry:a do tego dzis na mnie obrazony wiec sam sie polozyl pozniej wolal Ł zeby go drapal po plecach;-)

anula mój łobuz zasypia 21-22 a wstaje 9 i przed spaniem tak samo albo chce żeby go chwilę pogłaskać po głowie albo podrapać po pleckach:P Jak jest bardzo spiący to zabiera tylko do łóżka jakieś autko, minuta i już śpi hehe, codziennie o godzinie 15-16 widzę że jest śpiący ale spać nie chce, wystarczy mu że godzinkę poleży sobie przy bajkach:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry