reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;-)
u nas tez ladna pogoda, Ł ma wolne i zaraz idzie z Bartkiem na plac zabaw, ja juz pranie zrobilam, ogarnelam i zaraz bede robic pierogi ruskie bo Ł od kilku dni jeczy zeby zrobic
Renata a jak u Was z warzywami? u nas przejdzie tylko fasolka szparagowa plus czasami kalafior i nic wiecej.
Olcia wrzuc na luz, ja juz sie nie przejmuje takim gadaniem:-p
Daga, zazdroszcze spania, Bartek jak zwykle zasnal o 22 wstal 6

reklama
Aniola-mój Dennis wczoraj zwariował i zasnął o 23:45 a wstał chwile przed 9. ...bo mu sie za tata zachciało czekać i żadnym sposobem nie mogłam go przekonać do spania

Anula warzyw gotowanych F nie tknie. z zupy wylowi wszystko oprocz ziemniaków. dla dokladnosci lepszej potrafi sitkiem, a ziemniaki pod woda myc zeby przypadkiem kawalek koperku sie do buzi nie dostał. Bigos czasami zje. Ale musze najpierw wrzasnąc.

z tym ze u F to raczej nie niechec do jedzenia ale przez chorobe. Autysci tak mają ze jedzą tylko wybrane produkty, i jakakolwiek zmiana nie wchodzi w gre.

Pierogi zrobione wyszlo 70 sztuk
Happy, Bartek w tamtym tyg do polnocy siedzial z Ł ogladali mecz i mimo ze zasnal tak pozno wstal po 6:sorry:
Renata a u nas to sie zmienia, np danego dnia zje ziemniaki a pozniej za nic nie tknie:crazy: i tak ze wszytskim tylko kotlety mu sie nie nudza

Hejka:)

U nas piękna pogoda a ja załamana bo musimy do wtorku siedziec w domu:( Byliśmy u lekarza i P. dostał jednak antybiotyk plus inhalacje z mucosolvanu. Pediatra mnie zdziwiła bo sama zapytała sie mnie który antybiotyk według mnie najlepiej działa na synka, w ogóle była bardzo miła

Co do owoców to synek uwielbia truskawki, poziomku, nawet sam zasadził dwa koszyczki truskawek, co prawda wyrosło tylko kilka sztuk ale jaka radocha:) Tak to pyszne truskawki mięliśmy od teściowej:) Lubi jeszcze jabłka, banany, arbuza, nektarynki, nie lubi brzoskwiń i czereśni:)

anula u nas na obiad tez pierogi:) Synek kiedys zajadał ze smakiem a dzisiaj ledwo 3 zjadł
happymum ja jakiś czas temu mierzyłam P. to miał równe 100cm:)
olcia nie przejmuj się gadaniem ale wiadomo nerwy człowieka biorą jak ktoś tak sie wtrąca

Miłego dnia

Madzialena zdrowka dla Piotrusia, Bartek pierogow nie jadal bo nie lubi ale zjadl zupe i teraz spi. Ja w sumie chyba 2 zjadlam jaos nie przepadam wole z soczewica czy szpinakiem

anula ja też wyjątkowo mało pierogów zjadłam :) Fajnie masz że Twój synek jeszcze śpi w dzień:) Mój to jak raz na tydzień pośpi w dzień to jest dobrze:) Dzisiaj jest strasznie nieznośny i nie dało mi się go namówić na drzemkę;/

Madzialena spi bo wstaje o 6 czasami i wczesniej a zasypia 22 wczesniej nie ma szans:sorry:a do tego dzis na mnie obrazony wiec sam sie polozyl pozniej wolal Ł zeby go drapal po plecach;-)

anula mój łobuz zasypia 21-22 a wstaje 9 i przed spaniem tak samo albo chce żeby go chwilę pogłaskać po głowie albo podrapać po pleckach:p Jak jest bardzo spiący to zabiera tylko do łóżka jakieś autko, minuta i już śpi hehe, codziennie o godzinie 15-16 widzę że jest śpiący ale spać nie chce, wystarczy mu że godzinkę poleży sobie przy bajkach:-)

reklama
Dennis zasypia o 21 i wstaje około 9 w dzień już rzadko śpi.
Wysprzatalam dziś praktycznie cały dom (tylko kuchnia została) i padam na twarz!

Do góry