reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurde widzę ze posta mi zjadło:/
Lucypp-popieram bierz małą i uciekajcie nad jezioro.
Kasiek-dziękuje:) ja ćwicze 25min dziennie a siłownia to nie dla mnie.
U nas jeziora w okolicy nie ma:/
Madzialena-100 latek!
U nas nuda...okripba nuda i tyle!

reklama
hej

upaaal ! dzisiaj sie nawet nie wynurzalysmy bo dopiero teraz jest czym oddychac az asfalt sie potopil xd
lucypp popieram dziewczyny a naj woda jest ciut chlodniej :)

kasiek to chwile relaksu xd dziekuje :)

happy bb jest glodne wiec Ci zjadlo xd ja raz wykupilam karnet bylam dwa razy i koniec jak ktos mnie nie pilnuje to koniec a ze nie mialam z kim chodzic ti basta xd

ja to jutro wybieram sie na 'grzybka' z Zu bo jedyny basen odkryty w okolicach :d

madzialenka sto lat sto lat :) wszystkiego najslodszego ! wy yo chyba rokitki macie blisko nie?

Dziekuje za życzonka:-)

olcia dokładnie blisko mamy na Rokitki:p Ale D. cały tydzien pracuje a jak juz w niedzielę można pojechac to z kolei tyle ludzi że nie ma gdzie ręcznika rozłożyć;/ jezdzimy też nad jeziorko u nas, D. łowi ryby, mały się ciapie a ja sie opalam i przeważnie mało ludzi tam jest:p

Uff jak gorąco! Synek już wykąpany, coś czuję że ciężka noc będzie spać w taki gorąc;/ Okno w nocy mamy całkiem otwarte, gdyby nie siatka na komary to juz dawno by nas zeżały:p

madzialenka mam fajne wspomnienia z rokitek szkoda ze zlikwidowalu te zavawy na plazy :D a Zu usnela i po godz wstala poszlysmy na spacer i przed chwila wrocilysmy moze usnie xd

Madzialena wszystkiego najlepszego!!!!

Happy czemu nie dla ciebie?? Ja najpierw chodziłam miesiąc z koleżanką ale ona w ciąże zaszła jak się dowiedziałam to drugi karnet kupiłam i tak się wkręciłam że ho ho i tym sposobem zleciało mi 7-8 kg dziś jak weszłąm na wage brakuje mi 800 g do tego co było przed i po ciąży bo waże 55800 buhahah no przed ciążą to to 54-55kg ale już bisko jestem w okresie największego zapuszczenia podchodziło pod 64:p Ja za to w domu nie zawsze się zmuszę bo jak chodziłam 3 razy w tygodniu na siłownie to te 2 razy jeszcze w domu próbowałam ale nie zawsze mi się chcialo a tak to był karnet i mus:p

Kasiek -bo ja musze się strasznie pilnować zeby wagę utrzymać a i tak mam kilka kilo za mało.
Nogi i pośladki też już coraz lepiej; )

Załączniki

• 1404671360572.jpg
    1404671360572.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 37
Happy ale wiesz jak cwiczysz to waga najpierw spada a potem rośnie?? Więc nie masz się co bac siłowni pod tym względem

Kasiek-ale ja ważę 52kg przy wzroście 170cm a pozatym Mel B i skakanka przynoszą efekty wiec na razie siłowni nie potrzebuje ;) ale może kiedyś. .

Happy rozumię i przecież nie na mawiam ale mówie że mieśnie ważą więcej niż tluszcz więc przy regularnych treningach waga tak czy siak wzrośnie
I ważysz aby 3 kg mniej niż ja:p a tyle samo mam cm

reklama
Do góry