reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Teraz jak pracuje to nie ma nawet możlliwości w domu jak pracuje ale skończa sie wakacje i kierunek siłownia ja lubie bo tam zawsze ktoś coś podpowie przypilnuje żeby cwiczenia poprawnie wykonywac bo od głupich przysiadów można kręgosłup albo stawy kolanowe sobie popsuc a ze mam tam kolezankę to prawie trener personalny a i zawsze czegoś o odzywianiu się dowiem

reklama
Kasiek-też fajne:D może id września pójdę jak mały w przedszkolu będzie; ) tulko ja jakoś chyba bym die wstydzila na siłowni

Happy niby czego??? U mnie to szczerze byłam najmlodsza i najchudsza... Babki koło 60 nawet przychodzą zresztą tam nikt nie chodzi zeby się oglądac na innych każdy jest równo upocony i się skupia na cwiczniach

Bo ja nie lubię jak ćwiczę i ktoś na mnie patrzy! A S. Zawsze przychodzi i mówi ze popatrzy bo to sexi jest a ja się skupić nie mogę; )

Olcia widzialam cie wczoraj jak przejezdzalismy wieczorem kolo cmentarza, przy rondzie :p Gdzie jest basen odkryty? bo na rokitkach wiem ze duzo jezdzi :p
kasiek, happy, ja to wam zazdroszcze takiej figury w sensie wygladu, bo nie chcialabym byc taka chuda :p sama schudlam 18kg 2 lata temu, ale kirde zeby to wyrzezbic :/ yhh... a u mnie rodzinne ze wszystko idzie w brzuch -_- jakas masakra.... ale juz przyzwyczailam sie, i zaakceptowalam ze taka jestem :-) a waze nie duzo bo 67kg :) takze jest ok waga dla mnie, a nie chce byc wieszakiem :nerd::-D

Upaly mnie dobijaja.... za goraco normalnie... :p

reklama
hej

Liza wieczorny spacer z Zu :D w polkowicach jest najblizej i nawet fajnie tam jest zjezdzalnie i tak tak rozne dla dzieci :D a ty nie przesadzaj bo dobrze wygladasz !

Do góry