• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Teraz jak pracuje to nie ma nawet możlliwości w domu jak pracuje ale skończa sie wakacje i kierunek siłownia ja lubie bo tam zawsze ktoś coś podpowie przypilnuje żeby cwiczenia poprawnie wykonywac bo od głupich przysiadów można kręgosłup albo stawy kolanowe sobie popsuc a ze mam tam kolezankę to prawie trener personalny a i zawsze czegoś o odzywianiu się dowiem

reklama
Happy niby czego??? U mnie to szczerze byłam najmlodsza i najchudsza... Babki koło 60 nawet przychodzą zresztą tam nikt nie chodzi zeby się oglądac na innych każdy jest równo upocony i się skupia na cwiczniach

Olcia widzialam cie wczoraj jak przejezdzalismy wieczorem kolo cmentarza, przy rondzie :P Gdzie jest basen odkryty? bo na rokitkach wiem ze duzo jezdzi :P
kasiek, happy, ja to wam zazdroszcze takiej figury w sensie wygladu, bo nie chcialabym byc taka chuda :P sama schudlam 18kg 2 lata temu, ale kirde zeby to wyrzezbic :/ yhh... a u mnie rodzinne ze wszystko idzie w brzuch -_- jakas masakra.... ale juz przyzwyczailam sie, i zaakceptowalam ze taka jestem :-) a waze nie duzo bo 67kg :) takze jest ok waga dla mnie, a nie chce byc wieszakiem :nerd::-D

Upaly mnie dobijaja.... za goraco normalnie... :P

reklama
hej

Liza wieczorny spacer z Zu :D w polkowicach jest najblizej i nawet fajnie tam jest zjezdzalnie i tak tak rozne dla dzieci :D a ty nie przesadzaj bo dobrze wygladasz !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry