reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zrugalam go bo 35stopni, nie mamy parasola i gdzie mleka zrobic no i dodatkowo zeby dostac sie do tych wysepek na sanie to trzeba ze skarpy zejsc :-) a tego to ja sie nawet boje :-D
W tamtym roku mnie i bratowa wąż zaskoczył i od teraz jakos sie tam boje jeździć :p

Eh dzien byl taki fajny ale nic nie trwa wiecznie.... Od razu problemy. Rodzice obwinaja mnie chyba za to ze ojciec nie poszedl do roboty bo liczył na to ze bedzie z nia siedzial na wakacjach ale do cholery!!!!! Ja mam teraz wakacje wiec i tak dzien w dzien z kornelia jestem.
A jeszcze mama mi sama miesiac tamu powiedziala ze tato jak juz to do pracy tylko dorywczo bo ze stomia nigdzie nie pójdzie bo bedzie mu niewygodnie....
Dobrze K mowil - mieszkanie z rodzicami kończy sie w 70/80% kłótniami az do rozstania ....

reklama
Liza no problem :D

bylam dzisiaj u mamy i opowiadam jej ze wczoraj wieczorem Zuza wstala z tak rozpaczliwie plakala ze musialam wziac ja do lozka i za chwile jedna roleta zaczela sie tak mocno 'kolysac' a okna pozamykane byly a mama do mnie ze wczoraj byla ricznica smierci babci Zuzi od strony P szczeka opadla mi na dol :o

LUCYPP parasole zwykle sa gdzies w okolicach plazy do wynajecia, mleko do pudeleczka + ciepla woda w termosie + mineralna ;) dla mnie no problem
OLCIA mi tez by szczena opadla...

No to od dzis moje dziecko jest moim legalnie ;) jutro tattoo mam troche w porach heh

No to sto lat! :-D ja na swojej osiemnastce mialam dzieciatko w brzuchu to nie poświętowalam ale jakos mi nie jest zal tego ;-) ;-)
Gdzie ten tatuaż i jaki?
Ja tak sobie mysle zeby tak no za 5 lat zrobic tatuaż :-D na razie marzę zeby oddać krew we wrześniu bo juz bedzie pol roku po porodzie :-D gorzej bedzie jak mi anemie wybadaja... A jest jakies 80% szans ze znowu ją mam :-/

Hejka:)

My już wczoraj byliśmy chwilę na dworze:) Synek jeszcze czasem zakaszle ale wczoraj skończył antybiotyk a ma działać jeszcze tydzień w organizmie więc zobaczymy, inhalacje nadal mu robię niech to wszstko wykaszle. Wczoraj była u nas mega burza tak lało że masakra, na podwórku było jezioro;/

anula gratki dla Bartusia:)
asik super że dzieciakom sie podobało, widziałam zdj:)
olcia ja też byłambym w szoku na Twoim miejscu!
paulina wow tatuaż a gdzie sobie robisz?:)

reklama
Do góry