reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-) dzis kornelia spala od 22 do 9:50 a ja sama położyłam sie po północy i nie moglam zasnac. Zasnelam po 1 i obudzilam sie jak mama przyszla przed 7 i po 7 zasnelam na 10minut jak K. wrocil po nocy :-)
Kornelia znowu przewraca sie na brzuszek i panikuje bo robi to po jedzeniu a jej sie ulewa od poczatku. Mniej juz bo mniej ale i tak sie boje

reklama
hej

paulinka jak cora po operacji ?

Asik wspolczuje tego czekania ale jak mus to mys .. nie raz rizwala mnie jak ludzie maja np na godz 10 a od 7 juz czekaja i mysla ze kto pierwszy ten lepszy yhh no i super ze corcia dala sobie wyrwac zabka :)

lucyp ale czego sie boisz ? ze zwymiotuje ? no nie unikniesz tego przewracania bo t kolejny etap rozwoju

Wiem wiem ze kolejny etap :-) juz półtora miesiaca temu sie tak zaczela przewracac ale przestała i od paru dni znowu ;-)

a co tu tak cicho???

u nas taki skwar, że dzieciaki nie chcą siedzieć na dworze. Czekamy aż K. przyjdzie z pracy i jedziemy nad jezioro sie popluskać

Paulina i jak?

Lucyp nie powstrzymasz małej od odwracania się na brzuszek, taki etap.

Olciaa no masakra z tymi kolejkami.

Hej. U nas ok te gorac. Mloda wczoraj miala zabieg, mowie zabieg bo jednak udalo sie nie ciac! ;) chociaz nie uniknelismy narkozy Nikoli lokiec wskoczyl bez interwencji srub i ciecia. Samo wybudzanie tragedia mloda tak wyla i sie rzucala ze z A. nie mogliamy jej utrzymac, dostala leki uspakajajace i poszla spac. Gipsu tez nie mamy! Mamy cos gipsopodobnego na lokciu, reka caly czas zgieta, po tym nastawieniu Nikola ma stasznie spuchnieta dlon i kazda chwile poswiecam temu i pilnuje ja zeby jak najwiecej robila zlamana reka bo wtedy zejdzie opuchlizna z dloni. Przepraszamy ze tak tylko o sobie ale nie mam kompletnie czasu na czytanie, myslalam ze nadrobie jak mloda bedzie popoludniu spala ale kimala tylko pol godziny i tylko obiad zdarzylam przygotowac. Buziaki dla was kochane, odezwe sie niebawem.

Generalnie teraz wygladamy tak a na drugim zdjeciu porownanie dloni.

Załączniki

• 1405683777346.jpg
    1405683777346.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 1405683790879.jpg
    1405683790879.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 57
paulina Nikola jest bardzo dzielna! Dużo zdrówka dla niej:* To dobrze że jednak nie trzeba było ciąć, a rączka rzeczywiście jest spuchnięta w porównaniu do drugiej;/ Niedługo na pewno zapomni o tym przykrym wypadku

U nas też upał, byliśmy trochę w parku i nawet opaliłam sobie nogi, P. wariował z kuzynostwem a ja siedziałam sobie na ławce:p Nie wiem czy pisałam że dzieci brata sa u nas od kilku dni, brat pojechał w krótką trasę i zabrał żonę, tylko że wyjazd sie przedłużył ;/ mięli być w środe a tu juz piątek;/ na szczęście aż tak nie wariują ale powoli już mam dosyć wrzasków:-)

Hej dziewczyny; ) ja dzisiaj jakiś kiepski dzień mam i nic mi sie nie chce:/
Paulina-dobrze ze odbyło się bez cięcia, Nikilka bardzo dzielna i zyczymy zdrowka.
Madzialena-ja nieraz też mam kuzyna Dennis w domu i wariuje.
Olcia-współczuję kolejek.
23/07 idę z Dennisem na bilans ;) zobaczymy co nam powiedzą

happymum ale u nas jest aż trójka:-) wiek 5, 6 i 13 lat:) Także jest wesoło:) A brat wczoraj dzwonił że juz by wracali ale muszą czekać do poniedzialku na przesyłkę do Londynu także wrócą dopiero wtorek-środa.. Smiejemy się z mamą że do tej pory to chyba zwariujemy:-D

My jeszcze leżymy, jest juz tak gorąco że nie wiem jak ja dzisiaj wytrzymam;/

Hej. Nika moze i dzielna ale tak mi jej zal.. co 6/7h musze jej przeciwbolowki dawac. Ale jakos leci do przodu.

MADZIALENA czworka dzieci? O boziulku osiwialabym :p

reklama
Madzialena-ja bym nie mogła mi cierpliwość brak do tylu dzieci.
Paulina-biedna Nikolka:( buziaki dla niej:*
My właśnie wstalismy i pijemy kawę;)

Do góry