madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
My pospaliśmy do 9.30
W końcu sie wyspałam
Wczoraj pokłóciliśmy się z D. wkurzył się w pracy i powiedział że od poniedziałku już nie idzie no to ja że super ciekawe co teraz będzie a on do mnie że jak jestem taka mądra to żebym sama poszła do pracy chociaz bardzo dobrze o tym wie że jak tylko bym coś znalazła to od razu bym poszła - ale musiał mi przygadać
Także pewnie jak wróci to nawet się do mnie nie odezwie wkurzył mnie strasznie myśli że jak siedzę w domu to tylko się opierdzielam
paulina oby z rączką było już wszystko w porządku
anula ja synkowi tez u większości spodni przesuwam guzik bo inaczej by spadły
Ale to tylko w jeansach bo dresy są ok:-) A co do jedzenia to malutko Twój Bartek je, ale widocznie tylko tyle potrzebuje, mojej siostry córka ma 6 lat a potrafi cały dzień pociągnąć na parówce i mlecznej kanapce;/
happymum ja slyszałam że juz po 7 dniach wykryje
renata oby wszystko Wam sie ułożyło, a snami się nie przejmuj to pewnie czysty przypadek
Miłego dnia
My pospaliśmy do 9.30
Także pewnie jak wróci to nawet się do mnie nie odezwie wkurzył mnie strasznie myśli że jak siedzę w domu to tylko się opierdzielampaulina oby z rączką było już wszystko w porządku
anula ja synkowi tez u większości spodni przesuwam guzik bo inaczej by spadły
happymum ja slyszałam że juz po 7 dniach wykryje
renata oby wszystko Wam sie ułożyło, a snami się nie przejmuj to pewnie czysty przypadek
Miłego dnia