reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaszka i kleik po 4msc sa chyba bezglutenowe... popatrz LUCYP co pisze na opakowaniu.

OLCIA dasz rade!!
MACIEJKA jej sie to udziela od samego poczatku, odkad sale zarezerwowalismy.

Paulina tak są bezglutenowe. Chodziło mi o to że lucy wprowadziła już gluten, podając makaron i da biszkopty :-)
A co do mamy to chyba większość się tak zachowuje. Moja na szczęście się nie wtrącała wcale.

Olcia a co się dzieje ???????

Moje oko dziś już trochę lepiej :D

Ostatnia edycja:
LUCYPP kiedy dostala goraczki? Nie za szybko do lekarza? Jak nie ma zadnych innych objawow to moze od zebow..
MACIEJKA a no tak :p

Gdzies nad ranem. Wlasnie tez tak mysle ze od ząbków bo poprzedniej nocy obudziła sie z wielkim płaczem i jak sie uspokoiła to dawała piastke caly czas do buzi. A wczoraj rano ją przeczyścilo.
Mama chce zebym ja wzięła do lekarza bo ma kaszel. A ona ma tak z rana tylko ze pokaszla i potem juz spokój ;-)
Ogolnie wesoła jest tylko marudzi jak cos jej sie nie spodoba

LUCYPP ty chyba podatna strasznie jestes. Bo mama to mama tamto, to ty jestes matka i ty decydujesz kochana! Moim zdaniem jak rano dostala goraczki to bezsensu do lekarza bo tam moze zlapac gorsze bakterie. Ja ostatnio mialam w gaciach przy goraczce mlodej bo trzy tygodnie wczesniej wykryli u niej wirusa ropnego w gardle i nosie, mialo samo przejsc i przeszlo ale sie balam ze jest jeszcze gorzej.

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:-) U na pochmurno,nie mam dzisiaj w ogóle humoru;/

Co do wprowadzania pokarmów to P. zaczął jeść zupki jak miał pół roku,jadł i moje własne co mu robiłam i ze słoiczka ale nie wszystkie, dodawałam mu kaszy manny do zupek, pół żółtka, mięsko i wszystko zgodnie ze schematem żywienia:) Na początek z owoców jadł jabłko z marchewką, pozniej banan a potem juz deserki ze słoiczków, jak miał 8miesięcy to zaczął ładnie jeść kaszkę mleczno-ryżowe na sniadanko i kolację bo wczęśniej pluł nie smakowały mu:)
kasik śliczny bukiet:-)
olcia a o co chodzi??

reklama
Nie moge dobrze zmierzyć bo sie wierci a mamy ten termometr co na odległość sie mierzy no i wychodzi 38 stopni niby ale to takie male +/-
Znaczy tez wole pojechać tak w razie czego.
Tam w przychodni pracuje sąsiadka teściowej i ona tak ustawia nas zawsze jak nie ma ludzi wiec jestem spokojna ;-)

Do góry