reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA suknia bedzie swiecic to i dodatki musza byc i delikatne i swiecace :) do sukni chce tylko kolczyki i bransoletke, chociaz nad tym drugim sie zastanawiam a matka oczywiscie truje tylek ze musze miec na szyi... masakra :/
OLCIA ojjj bidoczko ale przezywasz ta rozlake :p ktory ty rocznik jestes?

A paznokcie chce takie jak w zalaczniku, oprocz tych kokardek na kciukach

Załączniki

• 1408000466589.jpg
    1408000466589.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Paulinka zobaczymy zobaczymy jak Nikola pojdzie do przedszkola hehe :D ja 92 :p mi sie suknie podobaja ze bez ramioczek gora w diamenickach a od biustu puszczona taka prosta :D moze kiedys trafi sie taki samiec i zmienie zdanie co do mojego slubu :D

olcia na pewno ci ciężko ale z każdym dniem będzie coraz lepiej:) wiem łatwo mi mówić hehe sama pewnie będę przeżywac ja mój łobuz pójdzie do szkoły:p
paulina ale ciekawa jestem jak będziesz wyglądać:-) co do biżuterii ja bransoletek nie cierpię:) założyłabym jak coś kolczyki i właśnie naszyjnik:) a paznokcie śliczne takie delikatne:)

co do sukni to mi strasznie podoba siębez ramiączek i jak ma górę wykonczona koronką coś takiego jak miałam Alksandra Kwaśniewska:p Ale mam marzenia prędzej osiwieje niż taką założę:-)

OLCIA ja bez ramiaczek, gorset w diamencikach, no i dol z jednym brokatowyn tiulem ;)a bo ty od poniedzialku do pracy, przynajmniej myslec nie bedziesz ;) ile godzin dziennie?

Madziela nie mow hop poki nie przeskoczysz :D

Paulina w koncu ale mam stresa bo mialam prawie poltora roku przerwy xd na 4 ale mysle ze bede zostawala na 6 bo Zu i tak do 15 w zlobku

Olcia-mój rocznik jestes:)
Paulina-paznokcie super!
My jedziemy 23/08 na tydzień do Szkocji. Niby się ciesze ale będzie tam cała rodzina S. Więc zobaczymy jak to będzie. Poza tym jakoś nie mogę sobie wyobrazić Dennisa w tak długiej podróży.
Wczoraj udało mi sienkupic dla małego super bojówki za £3 bo dużo przecen teraz mają

reklama
Do góry