reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi niestety tak bywa czasamii. Ale niedlugo razem bedziemy we 3 ;)

A to Natalka:)

Załączniki

• 1408436442334.jpg
    1408436442334.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Witajcie,
jestem na chwile bo Bartek juz sie ubiera na dwor. Jesli chodzi o klotnie u nas na poczatku byla tragedia a teraz w sumie nie pamietam kiedys sie klocilimy, czasami sa male sprzeczki ale bardzo rzadko.
Maciejka, moderatorem jest Kasiek i Milena.

Hejka:)

My pospaliśmy do 9:) Dzisiaj u nas słonecznie ale zimny wiatr jest;/ pozniej przyjeżdża moja babcia:) No i dzisiaj mam w planach kupic P. jakies buty no ale zobaczymy czy coś znajdę

cayoka śliczna Twoja córeczka:) A z ciebie tez ładna mamuśka:-)

Miłego dnia:)

My ze soba mieszkamy w sumie juz od stycznia a od lutego Kornelia jest z nami :-)
Juz wyslalam ci wiadomość :-)
Ale ma duże oczka ta twoja cora!

Od wczoraj wprowadzamy malej Bebilon 2 :-)

reklama
Paulina-zostaw ciuszki może będziesz miała drugą córkę:)
Cayoka-mała jest slodka:) i ty też niezła lala:)
Co do mieszkania, my mieszkamy razem ponad 3 lata, jeszcze w pl zamieszkalismy razem.
U nas id wczoraj gości siostrzeniec S. Którym się kiedys na codzień zajmowałam. Dennis jest Wniebowzięty :) ja sprzątam i zaczynam pakowanie, bo jutro jedziemy na roczek siostrzenicy S. Więc czasu nie będzie. Zostaje tylko czwartek bo w piątek jadę na zakupy przed wyjazdem i musze dom wysprzatc a i tak pewnie czegoś zapomnę:/

Do góry