reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć kochane

Melduję się po długiej nieobecności i donoszę, że u nas wsio ok.

Byliśmy 2 tygodnie temu pod tym namiotem. Dzieciaki wniebowzięte, młody nie mógł się nacieszyć "małym domkiem", prawie płakał jak K. składał namiot.

Pracowałam 2 tygodnie, a że chciałam jak najwięcej godzin nałapać to robiłam po 10-12h dziennie. Więc jak przychodziłam do domu to ledwo żyłam... wzięłam wypłatę to obkupiłam Oliwkę do szkoły

reklama
happymum Ty to masz fajnie:) Ja mam jeszcze 6kg na plusie ale wydaje mi się że nie jest zle, troche brzucha trzeba tylko jeszcze zrzucić:-) ale mieszczę się w spodnie z przed ciąży:-)

lecę dac synkowi zupkę, dzisiaj kalafiorowa:)

Asik -fajnie ze u was dobrze i ze wakacje udane; )
Madzialena w spodniach z przed ciąży mogę popływać:) te 5kg mniej to u mnie dużo:) jak wchodzisz w spodnie z przed ciąży to znaczy ze jesteś super:)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane

Melduję się po długiej nieobecności i donoszę, że u nas wsio ok.

Byliśmy 2 tygodnie temu pod tym namiotem. Dzieciaki wniebowzięte, młody nie mógł się nacieszyć "małym domkiem", prawie płakał jak K. składał namiot.

Pracowałam 2 tygodnie, a że chciałam jak najwięcej godzin nałapać to robiłam po 10-12h dziennie. Więc jak przychodziłam do domu to ledwo żyłam... wzięłam wypłatę to obkupiłam Oliwkę do szkoły

Ceny wyprawki mega co? my zaczynamy szkole dopiero. Musimy kupić wszystko, łącznie z biurkiem i krzesłem ...

A ja wkoncu zeszlam do mniejszej wagi jak przed ciaza ;) startowalam przy 64kg skonczylam na 71kg a teraz mam 63 ;))) w spodnie sprzed ciazy wchodzilam juz tydzien po porodzie teraz mimo tego ze waze prawie tak samo nosze romiiar spodni M (38) a nie L (40) Moja kuzynka bedaca teraz w 4 msc ciazy przytyla juz 19kg (!!!!) Potem bedzie plakac.
Ja wlasnie prasuje wszystko. Ojj zaniedbalam sie z tym, ostatni raz prasowalam przed poprzednim wyjazdem hahahaha mloda oglada bajki i w miare daje mi poprasowac i posprzatac. Robie jej wlasnie frytki bo chodzi i "fryty fryty".

MACIEJKA napisz moze prywatna wiadomosc do ktoregos z modow. No do "kasiek88kasiek"
HAPPY bardzo ladna sukienka i biedny S. dostal sie do zdjecia heh milego odpoczynku

asik to super ze dzieciakom podobalo się pod namiotem, taka atrakcja:-) I fajnie ze zarobilaś sobie trochę pieniędzy:)
paulina ja obecnie ważę 62kg czyli podobnie tak jak Ty:)
happymum nawet w koszulki z przed ciązy sie wbije tylko biust jednak mam wiekszy więc ich nie zakładam bo niewygodnie się czuję:) Ja wole nosić szersze rzeczy:)

My już po spacerku, wieje niesamowicie:wściekła/y: Kupiłam synkowi żelki Alaskan z tranem i witaminami A i D. nie mają rybiego posmaku i na przecenie były, jak je zje to kupie mu następnym razem tran. No i w lumpeksie wytargałam P. komplet pościeli za 6 zł! Fioletowa w myszki:)

Happy sukienka sliczna. Ja mam tak samo. Kupowac lubie lubie miec w szafie ale nosić.. zadko mam okazje.

Moj chlop tez chrapie. Nie wychodze do drugiego pokoju, tylko go wyganiam :D podla jestem.Bicie, szczypanie, darcie sie na niego nic nie dało. Jedyne co pomogło to dodatkowa poduszka pod głową. Musi miec ciut wyzej lepetyne. A chrapac potrafi tak glosno ze nieboszczyka zbudzi, i ledwie oko sie zamknie i juz chrapie.
aaaaa najgorsze bylo jak Filip z Oskarem zaczeli chrapac. no chęc mordu we mnie sie obudzila. Koszmar!

Wyprawka dla moich panów juz kupiona. ceny az ta tragiczne nie są.Ja mam cudowny dar wypatrywania promocji :) 3x moge do czytnika smigac aby miec pewnosc ze nie przeplace :)
najwiekszy wydatek to ksiązki. na tym nie zaoszczedze bo wszedzie zestawy w takiej samej cenie.

Hej dziewczyny, u Nas po steremu.
Miałam 2 tygodnie praktyke, na co poswieciłam swoj urlop i powiem Wam że się rozleniwiłam.. teraz siedze w pracy i ciagle na zegarek spoglądam.

Happy sukienka super.;)

Co do witamin to znajoma z klasy poleciła mi witaminy z Forevera, niby skład super, cena średnia bo ponad 50 zl, ale moja Julka ich nie tknie i stoi mi cała paczka .. Stosujemy multi sanostol na zmianę z Vibovitem ;)

co do chrapania to A, tak samo jak twój mąż Renata ledwo oczy zamnknie a juz... Ostatnio reklamuja nawet w tv jakis preparat na chrapanie hahaha ;)

Co do wagi z przed ciąży to ja waze teraz więcej, bo 49 kg, a przed ciąża 45 ale takiej wagi juz bym nie chciała ;p

aaa sorry za nie udzielanie się, ale jakoś tak ciężko się wbić, ale za to codziennie was czytam !

reklama
Hej od roku mieszkam we Wroclawiu mam 27 lat i 6,5 letniego syna teraz jestem w drugiej ciąży i termin mam na 24 marca. Jako mloda mama ojciec syna nas zostawil jak Malý mial 4 miesiące teraz jestem w najszczęśliwszym związku.

Do góry