• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sheelpy a Twoi rodzice Ci nie pomogą? Weź od tej męskiej kur*y pospolitej swoją kase i uciekaj od niego zanim zrobi Ci krzywdę,Tobie i dzidzi,albo Nikusiowi...I nie pisz bzdur,że nie możesz bez niego żyć bo to głupota...a jak by zdechł to co? Zabiłabyś się z tęsknoty za gadziną???
Kaśka ja mam baldachim i jestem zadowolona,mam 3 kpl pościeli dla Nici i wszystkie z balda ;-) Ja używam Oilatum od początku i jestem bardzo zadowolona,fakt,faktem cena jest wysoka bo za 0,5l liczą sobie 67 zeta ale opłaca się.
Galareciu mi tam pasił rożek,używałąm go i było gites. To zależy jak komu wygodnie.
Polna skoro tak źle się czujesz to podaj numer konta złożymy się na łapówkę dla Ciebie:-) ale poważnie powiedz mu o tym.
Ewi to współczuję...masakra

reklama
Iwoneeczka a moglabys edytowac posty a nie pisac jeden pod drugim ??

Ewi zjednej strony ulga a z drugiej niepokoj :sorry2:
ale wszystko bedzie dobrze tylko musisz przestrzagac zalecen lekarza ;-)
Trzymam kciuki :happy2:

Firanka buahaha ....... :-D:-D:-D
a ja mu wlasnie o tym powiedzialam i otym niskim wskazniku to odrazu kazal przyjechac !! pewnie jutro zrobia echo zeby zobaczyli co tam sie dzieje :sorry2:

Ala nakarmiona wiec Ja uciekam na pole :happy2:

Dziewczyny pomozcie mi, bo nie wiem co zrobic, jestem juz po wizycie, i oczywiscie ten durny lekarz wypisal mi skierowanie do szpitala, pomimo tego ze obrzeki po nocy schodza, w dzien sa male, waga mi niec nie przybyla, cisnienie super, tetno malej dobre, po badaniu dowcipnym wszystko ok, nie wiem czy isc w ogole do tego szpitala. Jak z nim gadalam to mowil ze moge nie pojsc, ale on mi i tak skierowanie wypisze, a dodam ze przeciez dopiero co lezalam i wszystko bylo ok. Cos mi sie wydaje ze mnie kieruje tylko dlatego zeby sie do niego KRUS nie przyczepil o zwolnienia, bo juz mnie sie wypytywal od kiedy mam zwolnienie, i wczesniej jak mnie kierowal do szpitala to mowil ze to bedzie podstawa zeby sie KRUS nie przyczepil, a i jeszcze jak z polozna gadalam to ona mowila ze to dobrze jak obrzeki po nocy schodza, juz sama nie wiem co robic, a jest praktycznie pewne ze jak teraz pojde to mnie nie wypuszcza do porodu

EWI - kurde z 1 strony dobrze a z 2 dupa ... no ale będzie dobrze :-) torbiele znikną a ciąża by nie znikła :-p

POLNA - no to dobrze że go poinformowałaś może w końcu zaczną działać ! i bez łapówy się obędzie :-p

MADZIK - nie wiem mi 1 co do głowy wpadło to żebyś się poradziła innego lekarza może ?

Firanka a My odkiedy Jestesmy malzenstwem ? :szok:
bo jakos sobie nie przypominam nocy poslubnej :-D

Mikusa to trzymam Cie za slowo ;-)

Femme a ja Ci zycze dlugiegooooo porodu :-p:-):rofl2:
:-D:-D:-D

Madzik hmmmm wiesz ja pewnie bym poszla do szpitala ale jezeli uwazasz ze tylko dlatego Ci wypisal skierowanie bo Krus mu sie przyczepi to bym nie poszla :no: zreszta zrob tak jak Famka pisze skonsultuj sie z innym lekarzem ;-)

Ewi trzeba byc dobrej mysli ;-)

EWI - mogą się ciągnąć problemy w nieskończoność albo same się wchłoną i będzie git jak nie miałaś wcześniej problemów to powinny same się wchłonąć ;-)

POLNA - ty to kochana jesteś :-p

reklama
Dobry wieczór wszystkim mamom i im dzieciaczkom nie ważne czy w brzuszkach czy nie.My dziś byłyśmy od 12 do 17.30 na dwórku.Pogoda ładna za oknem słoneczko więc tylko spacerować się chce.Dziś już naładowałam baterie od aparatu i jutro wybieramy się znów do parku na sesję zdjęciową w liściach.Bohaterka oczywiście znana Martynka.A może któraś ma ochotę odwiedzić toruń?????

Jak którach chetna zapraszam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry