reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
oliwka a ja Ci powim szczerze ze na tych zdjeciach z dzieciaczkami i na tym z Twoim slubnym to moim zdaniem wogole nie jestes podobna

kaska 19 to Tobie tylko 7 dni do konca zotalo.... Buuu ;/

Witam ;-) ja na momencik :-) ale napisalyscie :szok:trudno cokolwiek zapamietac :sorry2:

Ewi moze jednak Jestes w ciazy a tamten test byl jakis ciulowy :sorry2: trzymam kcuki zeby wkoncu @ sie pojawila ;-)

Oliwka dzis rano bylas pierwsza tylko dlatego ze musialam pojechac na wskaznik :-p

Femme to ja Ci zycze z calego serducha udanych urodzin :-):-D
ja proponuje kupic wieksza torbe albo najlepiej zapakowac do wazliki wszystkie rzeczy :-):-D

Mikusa to ja czekam na zdjecia z imprezki :tak:

sheeppy Wybacz aleja sie zgadzam z Kaska !! tak nagle mu sie wszystko odmienilo ?:sorry2: nierozumie ....... albo Ty bylas slepa ale On jes chory na glowe !!

A ja dzis dzwonilam do lekarza i umowilam sie z Nim jutro w szpitalu !! ciekawe co mi powie ale pewnie dam mu w lape zeby wreszcie zrobili mi ten zabieg bo juz nie wytrzymam :baffled:

SHEEPPY - ty po prostu chyba sama sobie wybierasz takich ... ja też taka jestem ciągnie mnie do najgorszego nie wiadomo dlaczego ... na szczęście u mnie się ułożyło ... poczekaj aż przyjdzie do domu wszystko wyjaśnij teraz nie ma sensu się zamartwiać :-)

POLNA - haha ta wjadę z taką na kółkach wielką torbą:-p chyba by mnie śmiechem zabili :-p najwyżej do 2 spakuje rzeczy bez których przeżyje dzień i Kuba mi doniesie :-p
... jej jak Cię musi wkurzać to czekanie na ten zabieg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
polna N to Ty korupcje chcesz szerzyc w naszym kraju :/

a ja zaraz szalu dostane Filip wstal dzis o 6:30 i do tej pory ai razu sie nie zdrzemnal :/ masakra z nim jest :/

kurde, jak go poznałam to taki ideał wrażliwy i troskliwy, ale jak mu odwali :no:
a ja głupia nie umiem żyć bez niego, wszystko dla niego rzuciłam, jak znalazł sobie inną to też latałam jak głupia, a było ciężko :-( potem, po czasie mnie przeprosił i mówi że żałuje tamtego itp
ale np. jak się dowiedział o ciąży to aż popłakał się ze szczęścia...
a teraz takie coś :-(
Iwoneczka,
ja Cię nie chcę martwić na zapas ale mój Nikuś jak skończył roczek przestał spać w dzień i jest masakra z nim, wstaje koło 7 rano i nie śpi do nocy już.
może Filipek też się przestawia po mału

Iwoneeczka ja tam za tym nie jestem :sorry2: i ani razu nie dalam lekarzowi pieniedzy ale to czekanie mnie juz dobija i chce miec to za soba a pieniadze DUZO ZDZIALAJA :nerd:
zreszta od tygodnia czuje sie bardzo zle ,nawet jak wyjde po paru schodkach to mnie zadyszka lapie a juz o bolu w mostku i okolicach rozrusznika nie wspominam :crazy:

Femme ano pewnie ze Ci przyniesie :tak: :-p
ja jak szlam do szpitala z jedna torbe to wychodzilam z 3 :-D:szok::-D
ale teraz juz bede wiedziala ze dzien przed wyjsciem dam P wiekszosc rzeczy bo az wstd bylo wychodzic ze szpitala tak obladowana :rofl2:

sHEPPY nO CO MAM cI POWIEDZIEĆ... nIE WIEM... tRZYMAM KCIUKI ŻEBY NIE WAŻNE CO SIĘ STANIE TO ŻĘBYŚcie tY I tWOJE MALEŃSTWO BYli cali i zdrowi.

No a ja byłam u gina... Na moje szczęście w ciąży nie jestem... Ale za to i tak mam pecha. Okazało się, że mam torbiele na jajnikach i tej @ jeszcze przez jak9iś czas nie będę miała. /Musz e brać tabletki anty i co 2 miesiące kontrola usg.

A jeślli chodzi o dzieci to zarówno w dzień, jak i w niocy nie mam z nimi żadnego problemu. Chodzxi tylko o to, że na noc łapią mnie straszne nerwy, zwykle jak jest za głośno, a któreś z nich śpi i się budzi. A na dodatek jestem zła bo nigdy nie mogę w nocy przytulić się do S i tak spokojnie zasnąć...

Wreszcie zasnal :) Wziela go na kolanka przed laptopa moze policzyla bym do 10 patrze a Filipkowi glowka opada na bok, oczka zamkniete i spi :) Widzicie przytulil sie do cycusiow mamusi i padl.. HiHi :)

sheepy.. no mam nadzieje ze tak nie bedzie :/

polna_N to Ty Fruuuuuuuu do lekarza :) Trzymam kciuki bedzie dobrze kochana :**** I nie przemeczaj sie ;****

reklama
Do góry