femme fatal, Kaska19 nie ma co ufać gazetom i internetowi bo każde dziecko jest inne. I to całkiem normalne że nawet pod koniec dzidzia się intensywnie rusza. Więc nie ma się czym martwić.
femme fatal też mówiłam że będe małego w rożek zawijać, ale to wcale nie jest pratyczna rzecz (przynajmniej dla mnie). Wiele matek mi to mówiło, a ja nie chciałam wierzyć.. Ale teraz sama się przekonałam.. U nas rożek służy jako poduszeczka pod główkę w łóżeczku..
mikus_a no i chyba jednak my też spróbujemy zmienić. Niby poradzili nam w aptece NAN ze zwględu na to że jest to mleko które nawet alergicy mogą pić. No i myśleliśmy że będzie OK.. No ale jest tak średnio.. Kupka jest albo codziennie albo co 2dni.. No ale śpi kiepsko, bo góra po 2godz..
oliwka_11 no może jak Adaś troszke podrośnie to się umówimy.. Bo teraz to nie chce z nim jeżdzić do warszawy w te spaliny.. Ja pociągiem jadę ok 30-35min.. Przynajmniej ty mieszkasz blisko..
A Adaś sprawuje się tak sobie.. W piątek zawieźliśmy go do babci. W nocy obudził się o 3 a póżniej o 6.. A póżniej przez cały dzień nie chciał spać.. Ale za to z soboty na niedz spał od 22 do 6 rano, a póżniej jeszcze jak zjadł to 2,5godz spania.. No on ogólnie nie śpi wiele dlatego też chce zmienić mu mleko. ona_mika pisałą że jej Alanek też tak krótko spał po enfamil-u (czy jakoś tak) a po bebiku 4godz śpi.. Więc może i mój Adaś tak będzie miał..