reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam:-)

melduje sie po dlugiej nieobecnosci.....:tak:

witam nowe mamusie:-)

dziewczyny te przy koncowce , mam pytanie, bo mnie strasznie wsystko boli. a przede wszystkim w podbrzusz i tak co chwile jakbym okres miala, czy to normalne????

ja juz rano na badaniach bylam, ostatni raz przed porodem, musze sprawdzic czy wszystko jest ok:-)

dobra lece robic pranie dla Kacperka, kupilam proszek wiec musze isc dzialac

reklama
GALARECIA ja do centrum ,czyli do śródmieścia ma 40 minut jazdy pociądiem ,ok 50 km!!!może kiedyś się umówimy i spotkamy z dzieciaczkami!!!ech jak fajnie że tak niedaleko mieszakamy od siebie!!!!A ja swojego chłopaczka mam właśnie na bebiku i nie nerzekam bo nie maił żednych problemów z brzuszkiem!!więc możesz spróbować,tylko jak będziesz zmieniała mleko to nie raptownie ,napierw rób tak że na dwa karmienia nanem raz bebiko i potem zwiększaj aż do całkowitej zmiany !!ja przyunajmniej tak robiłam u dzieciaków bo lekarz mi tak poradził!!a jak Adaś się sprawuje???

OLEŃKA ,MADZIK u was coraz bliżej i jesteście nawet w tym samycm dniu i tg ciązy ,ciekawe która pięrwsza się rozpakuje????

No ciekawe która pierwsza.Albo wszystkie na raz i potem tylko sms kto kiedy i ile miał maluch hehee ciekawe czy to wasze usg sie sprawdzi i rzeczywiście będą takie plci

A my sobie chyba śmigniemy na spacerek póki pogoda ładna no i póki sie chce no bo potem jak już się rozpada to nigdzie nie pójdę tylko będziemy znów w domu siedziec.A wiecie co mala wczoraj tak patrzyla na te fajerwerki no poprostu oczy jak 5 zł i nie chciała zejść z parapetu i jak sie skonczyly to powiedziala nie ma i w ryk ciekawe co to bedzie z nia na sylwestra

MIKUSIA ja mogę zmywać ...lubie !!! moja teściowa to zmywa zawsze jak nie ma w czym kawy zrobić a ja jak coś robie to odrazu zmywam....ech czasem szału dostaje jak zostawia cały zlew garów bo dosłownie nie ma w czym zupy wstawić i wtedy się wkurwi...m i zmywam wszystko a wieczorem i tak jest to samo

KASKA - o właśnie tak myślałam co z Tobą ...no jeszcze masz 7 dni :-) ...kurde tym że sexik nie działa to mnie zmartwiłaś -_- ...może za mało :-p

OLIWKA - no no ja i tak się cieszę że mam taką zgrabną piłeczkę bo niektóre to mają te bebzony ogromniaste ::-p takim to musi być ciężko :-p a Kuba on po prostu by chciał żeby Nina już była :-p a tak to jakiegoś przerażenia u niego nie widzę:-pale jak na moje oko to on po prostu nie jest świadom tego co się będzie działo :-p

EWI - no no ... walnij sobie jakieś ziółka na uspokojenie bo zwariujesz ... albo do psychologa idź i on Ci jakieś tabletki przepisze ...a @ pewnie nie ma bo masz stresu za dużo często tak bywa ;-)

OLIWKA - to i do mnie zapraszam !!! ja nienawidzę zmywać :-p najgorsze co może być :-p marzy mi się zmywarka ... teraz i tak Kuba zmywa bo ja bym tego nie tknęła :-p

MADZIK - ja już spakowana no właśnie i chciałam was spytać ... bo ja mam torbę taką podróżną :szok: i jeszcze miejsca brak ... a mam tylko rzeczy takie konieczne ... ja nie wiem jakoś tak dziwnie jak wpadnę na porodówkę z torbą podróżną czy nie ? :-p

OLENKA - ja już mam wszystko poprane i poprasowane :-) w pełni gotowości :-p hehe ... a co do tych bólów to mi coraz częściej się zdarza ale nie są jakieś nasilone takie lajtowe bardzo ... no i to co rzuciło mi się w oczy że brzuchol opadł :-)

no i dziwi mnie to że brzuch mi opadł mała już nie naciska na żebra a mnie bolą właśnie żebra i dziwne ciarki mam u góry właśnie ... ? :-/

femme mi S mowil ze tez mi brzuch opadl ale ja tam tego nie widze:tak:

oliwka no ciekawe ktora, faktycznie mamy tez sam dzien z madzik, ale mamy wyczucie, grac sie zachcialo i z jakim efektem:-D

a moj S ma dzisiaj urodziny, dalam mu prezent w cozraj bo myslalam ze sie nie spotkamy ale jednak tak. ale sie cieszyl z prezentu, dobrze ze w gusta wppadlam,:-)

femme fatal z tymi ciarkami u gory to ja mam tak samo, i tez sie dziwie bo brzuchol strasznie nisko jest, ale widocznie tak ma byc, a co do bolow to ja tez mam takie delikatne, ale za to czuje takie klucie i ciagniecie, widac kazda przechodzi inaczej ale podobnie:-)
Nie przejmuj sie ta torba, ja ostatnio tez juz sie w podrozna w szpitalu pojawilam i byl git, ja sie na szczesie zmieszcze w jedna torbe, bo dla maluszka to tylko na wyjscie mi potrzeba

OLENKA - a u nas na odwrót Kuba nic nie widzi a ja widzę :-p ja mam w piątek urodziny i chciałam żeby Nina w piątek wyskoczyła ... w czwartek będę się cały dzień z Kubą sexić chyba :-p bo plan jest że impreza urodzinowa w szpitalu się kończy :-p

MADZIK -a to mnie pocieszyłaś z tą torbą :-p ... no i to kucie dziwne ale dobrze że normalne :-p

W ogóle to gdzieś czytałam że ruchy dziecka teraz powinny być delikatne itp i że nie powinny być za gwałtowne ... a moja to tak kopie jak by ADHD miała i jakąś nerwicę ... taki szał czasami jest że nie wiem o co chodzi ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry