• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie no ja jeszcze w 2 paku niestety ... męczę się już strasznie ... ale jakoś tak brzuch mi opadł ...no i zacznę z Kubą się sexić i mam nadzieje że Nina wyskoczy niedługo :-)

a KASIU śliczne zdjęcie Kacperka w podpisie :-)

reklama
kurcze z tego co widze to jak sie karmi piersia to nic niemozna jesc.....wszytsko zabronione....kurcze miedlugo dzidziius sie pojawi a ja nie bede wiedziala co z czym ugryzc...ze sie tak wyraze:zawstydzona/y::-(

ja juz sexiku probowalam i nic jak widac...teraz pozostalo mi spokojnie czekac...tylko jak to zrobic kiedy wszyscy w kolo parza i dziwia sie "jeszcze nie urodzilas??""skurcze masz?"tak mnie to drazni....znajac moje szczescie to w srdku tygodnia mnie chwyci...jak facet w delegacji, ojcec sobiew gory pojechal...wiec do szpitala to chyba autobusem pojadę....:-p

witam się z rana,dziś mam nadzieję ze wyprzedze POLNĄ i bede pierwsza!!!!!

U mnie taka sobie nocka...młody obódził się o 12 i usnął o 2 ,wziełam go do łóżka a potem jeszcze Oliwka się przyczłapała i tak we trójke spaliśmy do 6.30 !!!!teraz mała maluje sobie a mały buszuje w leżaku a D właśnie się połóżyć bo był na noc w pracy!!!!

KASIA19 ech tak to jest ,lekarze mówią że możesz urodzić wcześniej ,zebys się przygotowała a po suwaczku widze że urodzisz w terminie lub przenosisz!!mam nadzieję że wszystko bedzie oki i nie bedsziesz musiała sama jechać do szpitala ,a jak nie to już karetką lepiej jedz a nie autobusem!!!a jak dzidzia będzie miała na imie i jak duża była na ost usg????????

FEMME jeszcze trochę muszisz się z brzuniem pomęczyć...pamiętam jak narzekałaś że go nie masz i że nie możesz się doczekać kiedy ci wyskoczy ,a teraz jest na odwrót!!Zobaczysz jeszcze zatęsknisz za ty jak ninka była w brzuniu....a wszystko masz już spakowane????a kuba nie stresuje się że lada moment zostanie ojcem????

FIRANKA zaszalałaś jak nic...ale jesteś też wielkomyślna że siostrze pomagasz ,fakt faktem kasy sporo wydane ale za to dziewczyna jest obkupiona...czyli tak do końca nie są to stracone pieniądze!!!a jak się czujesz????leki pomagają???a Nicusia nie zarazieła się ????

KASIAF87 dobrze ze masz możliwość odespania w dzień!!!a malutki może nie mógł gazów się pozbyć!!,albo rzeczywiście bolał malutkiego brzuszek ,ale czy to po bananie ???mi naprzykład położna kazała jesc banany żebym miała bardziej tłuste i odżywcze mleko!!!a jak tam młody tauś się sprauje i jak kochana dajesz sobie rade?????

Witam się z rana!!!
Widzę, że wczorahj mały ruch był, no ale to dobrze bo mało do nadrabiania... A mnie nerwy puszczają. @ jeszcze nie ma(dzisiaj idę do gina mo ze on coś poradzi), w nocy płaczę z nerwów bo ledwo ua mi się Mareczka uspa c to S ramoli w kuchni i Mały się budzi to ja od razu wybucham. Na dodatek Justynka obudziłą się i chciała się bawić to ją wepchałąmna łużo a ona płakać zaczęła... Ostatnio tak od 3 dni jest.
Muszę postarać się i coś na nerwy kupić w aptece, może jakieś ziłka???

No GFemme w końcu się pokazałaś...

EWI to normalne że nerwy ci siadają ,ja też tak mam !!!tu byś chciała odpocząc a tu dzieciaki mają inne plany .trzeba uzbroić się w cierpliwość ,bedzie lepiej zobaczysz!!
A co do @ to bardzo dziwne że tyle czasu nie masz,a może test się pomylił i jesteś w ciaży????mam nadzieje że nie i to tylko jakies zaburzenie hormonalnie ,napisz co i jak jak wrócisz op gina....A jak tam dzieciaczki ???tylko w nocy daja popalić czy też w dzień????

MIKUSIA ja mogę pozmywać ,bo może to dziwne ale ja lubie!!!!fajnie że mała taka grzeczna w kościele była!!!!!i ze impreza się udała!!!!przyślij mi mailem talerze to ci pozmywam!!!!a jak malutka dała pospać w nocy??????

KasiaF87 no jak był finał to oczywiście swoim czyli Toruń a jak jest liga to różnie z nim bywa ale generalnie to wczoraj widziam ze sie wkurzal jak leszno zdobylo punkty
A u nas dziś ciężka noc.Mała całą noc niespokojnie spala i obudzila sie o 5 zjadla mleko i napila się i jakos po wielich meczarniach usnela o 7 i spala do 9.Nie wiem co jej było brzuch miala miekki czyli normalny a no i spac poszla jak zwykle wykapana wywietrzone temp 22 stopnie nie wiem o co chodzilo

U nas definitywne przejście na butelkę.. Narazie mleko NAN1 ale planujemy zmienić na bebiko jeżeli będzie odpowiadać małemu.. Zobaczymy..
Na weselu wybawiłam się bardzo.. Było fajnie, choć już o 0:40 wyjeźdżaliśmy do domu.. A jak wracaliśmy to samochód zaczął się na drodze komuś palić i spłonął . Na szczęście nikomu się nic nie stało..

oliwka_11 najbliżej to masz chyba do mnie.. Ja do wawy mam ok 25km.. A ty chyba kiedyś pisałaś że masz ok.80km??

polna_N no u nas już tata tak nie pali bo na niego nakrzyczałam.. No i wczoraj było 24st.. a tak to jest 22-23st..

KasiaF87 życzę Ci żeby udało się z karmieniem piersią.. U mnie też na początku Adaś nie opróżniał nawet jednego cyca.. i pokarm był bardzo tłusty.. Ale teraz już nie chce mojego mleka nawet z butelki..

reklama
Witam mamusie, ja od rana w nerwach, bo dzis ta glupia wizyta u lekarza, mam nadzieje ze uda mi sie wykrecic od tego szpitala
Femme oj ja tez juz bym sie chciala rozpakowac, dla malej juz wszystko przygotowane, a tu narazie cisza, ale mam nadzieje ze juz niedlugo wyskoczy
ewi moze rzeczywiscie test sie pomylil??? moja siostra tak miala, raz jej wyszlo ze nie, a pozniej tak i co do czego w grudniu rodzi
Polna nio u mnie torba jeszcze pusta stoi:-) ale w tym tyg( jak mnie do szpitala nie wysle) to juz napewno bedzie spakowana:-)
Aaaaiii i oczywiscie witam nowe mamusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry