witam się z rana,dziś mam nadzieję ze wyprzedze POLNĄ i bede pierwsza!!!!!
U mnie taka sobie nocka...młody obódził się o 12 i usnął o 2 ,wziełam go do łóżka a potem jeszcze Oliwka się przyczłapała i tak we trójke spaliśmy do 6.30 !!!!teraz mała maluje sobie a mały buszuje w leżaku a D właśnie się połóżyć bo był na noc w pracy!!!!
KASIA19 ech tak to jest ,lekarze mówią że możesz urodzić wcześniej ,zebys się przygotowała a po suwaczku widze że urodzisz w terminie lub przenosisz!!mam nadzieję że wszystko bedzie oki i nie bedsziesz musiała sama jechać do szpitala ,a jak nie to już karetką lepiej jedz a nie autobusem!!!a jak dzidzia będzie miała na imie i jak duża była na ost usg????????
FEMME jeszcze trochę muszisz się z brzuniem pomęczyć...pamiętam jak narzekałaś że go nie masz i że nie możesz się doczekać kiedy ci wyskoczy ,a teraz jest na odwrót!!Zobaczysz jeszcze zatęsknisz za ty jak ninka była w brzuniu....a wszystko masz już spakowane????a kuba nie stresuje się że lada moment zostanie ojcem????
FIRANKA zaszalałaś jak nic...ale jesteś też wielkomyślna że siostrze pomagasz ,fakt faktem kasy sporo wydane ale za to dziewczyna jest obkupiona...czyli tak do końca nie są to stracone pieniądze!!!a jak się czujesz????leki pomagają???a Nicusia nie zarazieła się ????
KASIAF87 dobrze ze masz możliwość odespania w dzień!!!a malutki może nie mógł gazów się pozbyć!!,albo rzeczywiście bolał malutkiego brzuszek ,ale czy to po bananie ???mi naprzykład położna kazała jesc banany żebym miała bardziej tłuste i odżywcze mleko!!!a jak tam młody tauś się sprauje i jak kochana dajesz sobie rade?????