Witam. Dzis pobudka o 7:20! dobry mam budzik haha. Szczegolnie jak w wakacje zawsze potrafiłam spac do 12 albo i pozniej
Dzis z rodzicami i małą bylam u moich dziadków u których jestem raz na jakis czas no ale kto chce jeździć do nich i sluchac jak sie kłócą. Normalnie jak pies z kotem.
O i wlasnie! Mają 2 kociaki ale z różnych kotek i różnią sie wzrostem ale Kornelii to nie przeszkadzało. Myslalam ze wyskoczy mi z rąk i pobiegnie do tych kotów. Albo i psa bo maja tez pinczera

Wczoraj odwiedziła nas teściowa i sie pytała czy dzis do niej Nelka moze przyjechac. Cud! Zapytała! Wiec sie zgodziłam
Paulina współczuję ... Jak bylam na kolonii w Międzyzdrojach to bylam na takim statku i myslalam ze zwrócę caly obiad. A co dopiero tam spac! Ale no... Juz niedługo ślub! Z jednej strony zazdroszczę bo tez w sumie bym chciala z drugiej podziwiam bo ja bym chyba zawału dostała z nerwów. Co do rodzicow - moze im przejdzie.
Tort śliczny. Tez lubie piec ale jak poszlam do technikum to juz nie ma kiedy. Oczywiście takich nie potrafie bo to juz wyższa szkoła
No ... Mała u teściowej a ja lecę sprzątać. Potem trzeba bedzie mamie pomoc bo dostała od babci multum kapusty. Tragedia.
Maciejkaa u was roczek a ja się tak cieszyłam że moja pół roku skończy że aż zapomniałam

No i półroczny łobuz szykował się na randkę z sąsiadem że 3minuty po wyjściu z domu zasnęła

Dziś jestem jakaś ... SZCZĘŚLIWA! Chociaz i tak już się pożarłam z K.

Ehhh