• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Paulina- na caly etat bym malej z niania nie zostawila, dlatego do tej pracy aplikowalam na druga zmiane. Niania bedzie i tak nam potrzebna ale na max 3 godz dziennie, czasem bedzie to 1godz. Zalezy o ktorej T bedzie konczyl.
Chcialabym zeby wypalilo z ta praca. Troche sie bedziemy mijac ale jak tak dalej bede siedziec to sie garba dorobimy. A pozniej Maja do przedszkola, tzn jesli bym dostala umowe to bedziemy dumac inaczej wtedy.

Co do zabezpieczen to biore tabsy. I to cbyba ostatni listek, bo nie sluza mi one... I chwila przerwy bedzie.. Przed ciaza nie bralam nic nigdy, tylko gumki uzywalismy i dawalismy rade.

Wczoraj maz zabral mnie na pizze :D sami we dwoje :D ale swieto haha. Pare razy mialam chwile zwatpienia gdzie wozek z Maja :D Z babcia bylo jej dobrze ale co jakis czas wolala MAMA, TATA :D cycosia moja :P a jak przyszlismy radosc jakby tydzien nas nie widziala :p po pizzy motorkiem Londyn noca zwiedzalismy :p fajnie tak wyjsc ;)

U nas jesien typowa. Raz leje przez 15 min ze drogi nie widac a za chwile slonce i tak w kolko. I wieje do tego.. Koniec ciepelka ;)

reklama
MAGDA ja bede miala pojedyncze zlecenia wieczorne lub weekendowe, ale na czarno. Nikt mnie nie zatrudni ani nie da numeru. Wiec takie bledne kolo..
MACIEJKA ja nie lubie :p ale kazda kobietka inaczej :tak:

Ja wzielam raz zastrzyk i zamias miaal dzialac 3 mies, to w polowie osttsniego miesiaca zaszlam w ciaze z Danielem :P bylam u gina ale ciazy nie bylo wtedy, i zapisalam mi tabletki bym napewno nie zaszla w ciaze bo sie tez obawialam tego.... po 6 mies sie okazalo ze cos mnie kopie.... test pozytywny, gin w szoku.... :/ masakra nigdy wiecej :P
Teraz biore daylette juz rok czasu i jest ok.
Wkladki domacicznej za chiny bym sobie nie wlozyla :P gumek nie lubie :P
jedyne co jest fajne to implant ale w pl niestety koszta duze :P jak sobie uzbieram to zaloze i bedzie spokoj na 3-5lat :P

U nas dzis ladnie i wogole 25 stopni :-) zlota polska jesien :happy2::tak:

Paulina pierwsze usg mialam w 24tc -_- pare dni wczesniej pierwsza wizyta u gina :-P
happy no ja tak samo w sumie po pologu praktycznie bo corke urodzilam w pazdzierniku na koniec w grudniu zastrzyk zaaplikowalam mial dzialac do konca lutego a juz w lutym pod koniecmusialam byc w ciazy i daniela urodzilam 18 listopada.... jeszcze do tego czasu bralam caly czas cerrazette.... nie wiedzialam o ciazy ani nic.... :no: ehhh

wg kalkulatora jak obliczalam w ciaze moglam zajsc 2 marca :P 14 lutego mialam okres, i po okresie bylam u gina :P jakas masakra... -_-

Ja o ciązy pierwszej dowiedzialam sie w 17 tyg. Pamietam ze w niedziele mi sie okres skonczyl a w poniedzialek poszlam do gina bo mi jajnik bolał. No i ta mi mowi ze to raczej nie jajnik.. tylko ze ja w ciązy jestem. to zaczelam rżec jak chora psychicznie :D

reklama
Hej ;D

Powiem Wam ze wuecej kolezabej rodzi i ja mam chec na vracuszka dla Zu ale bie czas i pora :D

Ci do anty po ciazy przez miesiac bralam i przestalam a tak ogolnie to lekarz mi powiedzial ze ja to bezplodna jestem vrak jajeczkowania i ze nigdt dzieci miec nie bede ;D

Paulina oferta pray fajna jakbys miala polecona zaufana nianie to super chociaz ja za duzo naogladalam sie o nianiach i nie ufam takim babeczka ;p

Jestem tak zmeczona ze przespalabym caly tydzien ;D umowilan sie we wtorek do adwokatki

Milena a noge wiedziec czy Twojej corki ojciec ma prawa do niej czy go pozbawilas ich?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry