reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIOWO a on w końcu nie zmienił tej pracy ?

Właśnie napisałam do Olenki jak odpisze dam znać :-)

No napisała że wszystko ok właśnie wraca ze szpitala wpadnie na forum i napisze co i jak :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no narazie nie...
niestety u nas nie ma tak łatwo cos znalezc sensownego...
juz sie zastanawiam czy on własciwie chce cos znalezc nowego...:-( mam wrazenie, ze mu nie zalezy... w koncu ma same baby w robocie, ktory facet chciałby to zmienic:-(

to dobrze ze z olenka ok!

M. zawsze srednio co 30 min pisał smsa, a dzis juz 4 godziny mi nie odpisuje:( i co ja mam se myslec... ja po prostu nie umiem chyba ufac:( chyba za duzo razy sie juz przejechałam na kimś:( wydzwaniam jak głupia, pisze, a On nic... nie wierze, ze nagle przez tyle czasu ma tyle roboty:( bo nigdy tak nie było... :( Mam ochote wyjsc z domu i niech On sie martwi co z nami jak wroci... ja tu od zmysłow odchodze:(

Paulinka mi tu jeszcze w kośc daje... nie mam juz sił:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam:-)

tak mi wczoraj nagadalyscie ze pojechalam, ale jest wszystko dobrze, nie rozpakuje sie narazie...przynajmniej tak stwierdzili lekarze. jestem szczelnie zamknieta:-D:-D:-D a to co ze mnie polecialo??? i tak niewiem co to bylo.... mowili ze czop bylby z domieszka krwi.....

asiowo no to malutka ma mini urodzinki:tak:

femmka super ze z pempowina wszystko ok....a Ninka to rosnie.....:-)

Zaczynam wierzyć że marzenia się spełniają.Właśnie dziś dzwonili z pracy,że mam sie wstawić jutro o 15 zobaczymy co i jak.Trzymajcie kciuki

Asiowo ale wez Ty go tak nie zadreczaj smsami i telefonami tym sposobem napewno Ci nie odpisze :no:
pomysl jak On sie moze czuc ?!! ciagle go pewnie kontrolujesz i wyponisz ze pracuje z kobietami :nerd: ale tak nie mozna !! rozumiem ze jest Ci ciezko i tez bym pewnie byla zazdrosna ale nie popadajmy w jakas histerie i depresje :sorry2:
Ty to swojego widujesz codziennie a Ja dwa razy do roku :blink:
jak jest sezon zimowy to nons stop maja gosci hotelowych a jak sa ferrie to mase uczniow wtym panienek ktore czekaja tylko zeby kogos poderwac a wiadomo jak to facet wkoncu kiedys moze ulec urokowi i pojdzie z Nia do lozka :crazy:
wiesz ja tez jestem nie ufna ale gdybym tak zasypywala mojego P smsami to juz dawno by wystapil o rozwod ze jestem jakas nienormalna :rofl2::-D:-D:-D

Olenka a ja myslalam ze Ty juz urodzilas :-(

polna nie no jeszcze nie.....:-)

asiowo polna ma racje, moj S by mni ewysmial jakby musial sie meldowac co pol godziny... on sie odzywa 2 razy w ciagu dnia, jak ma sniadanie i obiad to dzwoni... a tak to nie ma czasu, w pracy mu nie placa za pisanie esów czy dzwonienie...ale ja to rozumiem....
a ty zaufaj swojemu facetowi.....i nie martw sie na zapas:-)

nie wypominam mu... i inaczej sie umawialismy!:-(i to On mi zawsze pisał co chwile, a dzis nic! z reszta nie bede juz nic tłumaczyc
dobra... juz nic nie mowie na ten temat! jestem nienormalna!
sama sobie poradze... dzieki!
szczerze to wolałabym go widziec 2 razy w roku niz zyc w takiej atmosferze!

A mój Adaś dzisiaj skończył 3miesiące i dostał od babci karuzelę grającą do łóżeczka (już każdy dla niego szukał i chciał kupić ale nikt nigdzie nie spotkał a akurat jak poszłyśmy z mamą dzisiaj do sklepu to były i wybrałyśmy taką łądną- zdjęcia na zamkniętym..)i szczotkę do włosków i pojemnik na butelkę z mlekiem.

KasiaF87 my od samego początku owijaliśmy małego w kocyk i było tak jak w rożku tylko ciaśniej bo w rożku się topił..

oliwka_11 mój mąż zawsze kąpie Adasia i się nie boi.. Pierwsze 3dni babcia go kąpała a póżniej to już mąż.. I pierwszego dnia jak się urodził (a duży nie był bo 52cm i 2950g) to też go brał na rączki..

ona_mika ja jeszcze w piątek jak pójdziemy do piediatry na kontrol i szczepienie to zapytam jakie mleko mi poleca dla Adasia, żeby dostosować je do potrzeb.
a w biedronce widziałam puszka 800g bebilonu kosztuje 36,29zł a bebiko 350g za 10,74zł.. Niby wychodzi na to samo.. Ja za NAN płacę w lidlu 11,84zł.. Zobaczymy co pediatra powie..

asiowo gratulację z okazji skończonych 4miesięcy Paulinki.

Ostatnia edycja:
Galarecia to gratuluje 3 m-ka dla Adasia :) A wlasnie ogladalam dzis w galerii Twoje zdjecia z brzuszkiem :) I powiem Ci ze mialas naprawde duuuuuuzy brzuszek :) Ja w 41 tygodniu to mialam moze taki jak Ty w 32 :) Masakra jaka roznica :)

reklama
Asiowo ej ale ja nie pisze ze Jestes nienormalna !! i rozumiem ze On pisal czesto smsy,fajnie bo moj to pisze w ciagu tygodnia 2-4 smsow !!:-D
masz prawo byc zdenerwowana i tez bym pewnie tak postepowala no ale daj chlopakowi troche odetchnac ;-)
i nie pisz ze wolalabys byc na moim miejscu :sorry2::blink:

Do góry