reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie również ciężko co kolwiek na pisać Pati daje mi tak Popalić że jestem wykończona fizycznie jak i psychicznie . Dla tego twardo powiedziała więcej dzieci nie będzie po tym co przychodzę z nią odechciewa mi się na całe życie dzieci . Wracam do ćwiczeń pewnie zaraz się obudzi.

Ja tez na kompie nie dalabym rady :p zanim wejde i sie zaloguje to mloda juz daje popalic :d apka na tel i caly czas na biezaco w miare

Hej tak sobie sprzątam i pomyślałam że założyła bym profil na FB młode mamy z BB grupa zamknięta poruszane byłyby wątki o dzieciach oraz nas samych z życia wzięte mógłby dołączać inne młode mamy zrobiłabym listę mam udzielających się tu oczywiście za waszą zgoda powiedzmy imię i pierwszą literę nazwiska oraz ile dzieci i w jakim wieku urodzone co wy na to i utrzyma bym coś takiego co myślicie , można by dołączać zdjęcia czy coś ? Czekam na opinie ?

SANDRa z pazdziernikowek mamy takie cos. Beznadzieja moim zdaniem, to nie zdajr egzaminu na dluzsza chwile, na bb przestaniemy sie udzielac i na fb po jakims czasie tez ucichnie. Tak bylo w tym przypadku ;)

reklama
Do góry