reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo weź ciepła pieluszkę ( żelazkiem nagrzej ją) i zacznij masować brzuszek. Jeśli to nic nie pomoże to weź termometr i zanórz w jakimś kremie,i włóż w pupunię i pomerdaj delikatie. Kupka się pojawi i Paulinka powinna przestać płakać...

reklama
Dzieki Firanka...
Wydaje mi się, ze jak sie obudzi to kupka juz bedzie..., a jak nie to spróbuje:tak:
aż się boję tej kupki....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Firanka ja tam wiem jeszcze ze jak jest problem to dobrze jest posmarowac oliwka odbyt(ale to brzmi :szok::-D) i wtedy latwiej kupka wychodzi :tak:

A Ala gdzies wtrynila smoczka i jedziemy na awaryjnym :sorry2:

Hej dziewczynki ale naplodzilyscie przez te 4 dni:-D
przyznam sie, ze tylko tak pobierznie przelecialam przez te kilkanascie stron zeby zoabczyc czy zadna sie nie rozdwoila:-D

U nas masakra dzis.. lena wstala bylo wszystko ok a teraz ma 38,8 st goroacvzki..nie mam pojecia z czego.. najprawdopodobniejsze jest to ze druga 3 idzie:baffled:bidulka moja..

Asiowo mam nadzieje, ze kupka bylo bo pewnie to ja meczy.. biedna Paulinka..

no i musze uciekac. bo moja maruda siedzi mi na kolanach i wola mama mama..:-(

polna o to nie tylko twoja Ala smoczka gubi....:tak: nasza Wiki tez go zgubila i go nie moge znalesc a ta mi tu wola mimi, mimi.... wygotowalam smoczka ktorego kupilam dla synusia i musialam jej dać bo co innego....:-D

Firanka... a po jakim czasie ma to przynieść spodziewany efekt?:zawstydzona/y: bo narazie nie ma efektu...
chyba bez czopka nie da rady:-(

ok... jest efekt! ale bardzo mało wylazło:-( mała sie tak meczy przez to jabłko ktore dostała...:zawstydzona/y: bo kupka taka gesta:zawstydzona/y: teraz mnie olsniło, ze ostatnio wiecej tego jabłuszka zjadła:-( juz wiem, ze na jabłuszko jeszcze jest za mała:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asiowo biedna malutka, pewnie bardzo sie meczy, ale trzymam kciuki zeby szybko przeszlo
Olenka sliczne te karnisze
Ja sie tak zastanawiam, gdzie sie zglasza dziecko po porodzie??? w tym miescie co sie rodzilo, czy u siebie w gminie??? kurcze bo tu juz termin niedlugo a ja jestem zielona

Mała juz weselsza:tak: dzieki dziewczyny!

Madzik... dziecko zgłaszasz w USC w miescie gdzie urodziłas:tak: nawet jesli jest to na 2 stronie Polski niz Twoje miasto rodzinne:tak:

Polozylam spac Luske bo juz byla nie dowytrzymania :sorry2:
ide podgrzac obiadek ......

Basia biedna Lenka :blink:oby ta goraczka byla od tych zabkow !! !!

Olenka ale chyba potem nie kazalas jej oddawac tego smoka ?:rofl2:

reklama
Basiu... oby Lenka sie juz lepiej poczuła:tak:

A Paulinka z reszta kupki poradziła sobie juz pieknie sama:tak:i chyba juz wszystko ładnie wyleciało... i juz normalna z grudkami jak dotychczas:-) a ta perfuma... mmmm:-D

Do góry