HEJ babeczki,ja właśnie się zebrałam na klikanie
JA dziś ciągle w biegu...ech dzieciaki dają mi popalić....ale jest i sukces Oliwka lata w pampersie ale woła eee jak chce się załatwić lub siku ,czyli nie jest już tak żle ,a Bartuś w końcu che mi jeść łyżeczką i przy tym śmiesznie dzioba otwiera!!

Dziś zjadł bez marudzenia całe danio i zupke warzywną z buraczkiem
EWI brak słow ,jak twój teść może tak powiedzieć ,a nawet jakbyś byłą w ciąży to nie jego sprawa.....a poza tym dziwie się że twój mąż tak się zachował ....normalnie szkoda gadać!!!!przykro jest coś takiego czytać ,tym bardziej że oni sa już dorosłymi ludżmi...trzymaj się kochana
NATGIRL a ty jak się czujesz????ech nawet nie wiesz jak ci błogosławionego stanu zazdroszczę ..przez te pisanie na forum nabieram coraz bardziej ochoty ,ale niestety rozum ma przewage!!!!a Despi jak się miewa????
MIKUSIA ja Oliwce zakładałam butki z gumową podeszwą taką miekką ktura bez wielkiego wysiłku się wyginała!!!I moim zdaniem takie buty są najlepsze bo dziecko ma swobode ruchów!!
KAROLINA to super że wszystko oki,oby tak dalej !!masz super że tak mało razy Filipek ci się budzi....ech szczęściara z ciebie
FEMMKA oby tak było żebyś się wyszalała ...napewno babcie pomogą i bedzie git ,ja ci tego z całego serducha życzę ....ale zobaczysz jak Nina podrośnie to będzie lżej...będziesz młodą mamą dziecko ochowane i ty dalej młoda i piękna będziesz mogła szaleć!!!